S-a reunit în sfârşit şi ACS Poli. Divizionara C timişoreană are un...

S-a reunit în sfârşit şi ACS Poli. Divizionara C timişoreană are un jucător nou cu un nume inedit

0
DISTRIBUIȚI
Foto: acspoli.ro

ACS Poli şi-a tot amânat reunirea, până astăzi, când jucătorii de sub comanda lui Silviu Bălace au intrat pe terenul de antrenament în grupuri mici. Pe lângă Claudiu Matiş şi Mihai Hescko, la formaţia timişoreană din C a venit şi un jucător român din Italia, al cărui nume, Ronaldhinio Roberto Stoia, aduce aminte de o vedetă braziliană.

Ronaldhinio (născut în anul 2000) a evoluat în ligile inferioare din Italia, pentru formaţii precum Pergolettese şi Doverese.


Numele său s-ar putea să fie inspirat de la Ronaldo Nazario, nu de la Ronaldinho Gaucho. Mai mult, spre deosebire de cei doi e jucător de profil defensiv. Pe lângă cei amintiţi, la ACS Poli au revenit şi doi jucători care au fost împrumutaţi: Alexandru Belu (Parţa), respectiv Remi Ochea (ex-Carani, L4 TM ambele). „Belu evoluează pe postul de fundaș central sau pe cel de fundaș stânga și a debutat pentru alb-violeți în Liga a II-a, în deplasarea de la FC Argeș din sezonul 2018-2019, în vreme ce Ochea este mijlocaş central, el adunând 13 prezenţe în alb-violet sezonul trecut”, se arată pe acspoli.ro.

ACS Poli a fost nevoită să-şi anuleze şi amicalele cu Phoenix Buziaş şi Ripensia, anunţate în această lună. Echipa nu a efectuat testare Covid, ci doar vizita medicală obişnuită. Clubul a mai rezolvat în această vară o problemă spinoasă. După plecările masive din Centrul de copii şi juniori, s-a parafat o înţelegere cu clubul local ACS Galaxy, condus de antrenorul principal al echipei, Silviu Bălace, şi Goran Corojor, care va suplimenta grupele de juniori necesare astfel încât ACS Poli să îndeplinească condiţiile de participare în Liga 3.

Noul sezon ar putea începe pentru divizionarele C pe 25 august, cu o rundă de Cupă, dar e posibil ca şi startul să se amâne datorită situaţiei epidemiologice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.