Bărbat împușcat pe un fond de vânătoare din vestul țării

Bărbat împușcat pe un fond de vânătoare din vestul țării

1
DISTRIBUIȚI

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, care se afla vineri seara la o partidă de vânătoare autorizată împreună cu un coleg, a fost împușcat de un al treilea vânător, care nu deținea autorizație pentru a vâna. Incidentul s-a produs pe fondul cinegetic nr. 43 Seleuș, în județul Arad, a transmis aradon.ro. Vânătorul care a fost împușcat în zona abdomenului a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

„Vineri seara, în jurul orei 20:00, în timp ce desfășura activități în cadrul unei partide de vânătoare autorizate, un bărbat de 60 de ani a fost împușcat în zona abdomenului de către un bărbat de 37 de ani, vânător autorizat.


Evenimentul a avut loc pe un fond cinegetic de pe raza localității Seleuș. Victima a fost transportată la Spitalul Ineu și ulterior la Unitatea de Primire Urgențe Arad. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii a patru infracțiuni, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul: nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă letală fără drept, braconaj cinegetic și vătămare corporală din culpă”, a precizat Claudia Iuga, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Arad, conform sursei citate.

Bărbatul a fost operat de urgență după ce a ajuns la unitatea medicală. O echipă formată dintr-un medic urolog și un chirurg au intervenit chirurgical, fiind nevoiți să-i extirpe pacientului rinichiul stâng, a mai transmis aradon.ro. Starea victimei este stabilă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.