Cristian Moș: PNL Timiș a lansat programul de reabilitare a penalilor prin...

Cristian Moș: PNL Timiș a lansat programul de reabilitare a penalilor prin oferirea de funcții publice

2
DISTRIBUIȚI

cristian mos

Liderul USR Timiș, Cristian Moș, a lansat, astăzi, un atac dur la adresa PNL după ce, ieri, s-au depus listele de candidați. ”Și la stabilirea formei finale a listei de candidați PNL pentru Consiliul Județean Timiș, domnul Nicolae Robu a procedat tot în stilul discreționar și dictatorial care îi este caracteristic. Ieri, după depunerea dosarelor de candidatură am putut constata cu toții că una a fost lista prezentată public zilele trecute, și alta este lista finală pe care președintele PNL Timiș, dl.


Robu a prezentat-o publicului. Nu, candidații PNL cu probleme de integritate nu au fost scoși de pe listă, așa cum vi s-ar părea normal. Ei sunt încă acolo într-un program de: reabilitare a penalilor prin oferirea de funcții publice”, a scris candidatul USR PLUS la funcția pe președinte al Consiliului Județean Timiș. 

Moș a acuzat că listele liberalilor le face Nicolae Robu ” din vârful pixului, eliminându-și competitorii incomozi din interiorul propriului partid. În aceste condiții, nu cred că este surprinzător pentru nimeni să constate că pe primele poziții pe lista de consilieri PNL pentru Consiliul Județean Timiș au rămas doar persoane apropiate dlui. Robu. Asta în caz că nu era foarte limpede și până acum cine face și desface jocurile în interiorul PNL Timiș”.

Liderul USR a concluzionat că Alin Nica, contracandidatul său, nu este decât ”un pion pe tabla lui Robu și a peneliștilor care au fost pe plajă vara asta! O altă fumigenă, aparent frumos ambalată, pe care ne-o aruncă în ochi, vechea clasă politică. Aceleași jocuri murdare de culise, aceleași decizii luate în grupuri mici, în spatele ușilor închise (mă rog, de data asta pe șezlong la Mamaia)”.

2 COMENTARII

  1. Foarte adevarat mesajul . Tot aceleași mutre si fete obosite si dornice de functii publice si contracte bănoasă pentru grupurile lor de interese .
    No sa scăpăm niciodată de asemena mizerie de clasa politica . Mie scârbă sa mai vad in functie pe aceeași tupeisti si nesimțire la maxim pentru o functie publica .
    RUSINE .

  2. Printre candidatii CLT USR avem si pe cineva care a transformat o casa in bloc in Timisoara spre disperarea vecinilor. Dar cui ii pasa?
    Campania voastra e doar axate pe aruncat gunoi in ograda vecinului. Dar la voi cand faceti curat?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.