Încă patru localități din vestul țării intră în carantină pentru două săptămâni...

Încă patru localități din vestul țării intră în carantină pentru două săptămâni UDPATE Variante ocolitoare pentru șoferi

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Patru localități care aparțin de două comune din județul Arad au intrat în carantină, conform unui ordin al șefului Departamentului pentru Situații de Urgență. Este vorba de Seleuş şi Moroda, din comuna Seleuş, respectiv Gurahonț și Bonțești, din comunca Gurahonț.

Intrarea Seleuşului în carantină a fost anunţată încă de aseară de primarul comunei, Cristian Branc, pe o rețea de socializare. „În cursul acestei seri (n.r. vineri) s-a luat hotărârea ca Seleuşul să intre în carantină! Nu este o situaţie plăcută pentru noi, însă este singura soluţie pentru a putea limita răspândirea coronavirusului”, a scris Branc pe Facebook. De altfel, primarul localității a fost și el testat pozitiv pentru coronavirus, la mijlocul lunii iulie.

Ordinele semnate de Raed Arafat intră în vigoare astăzi și sunt valabile timp de 14 zile. În imaginile de mai jos puteți citi textul integral al ordinelor, cu toate prevederile.

UPDATE ISU Arad a transmis că în aplicarea măsurilor de carantinare a localităților Seleuș și Moroda, tranzitul prin aceste două localități nu mai este permis.


Pentru accesul dinspre Arad spre zonele Ineu-Sebis-Moneasa/Halmagiu se pot folosi variante ocolitoare prin Chisineu Criș – Ineu (DN79A) ori prin Pancota – Maderat – Târnova – Chier – Mocrea – Ineu. In zona Gurahonț traficul nu este deviat, ținând cont că DN79A străbate localitatea doar tangențial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.