Daniela Radu, candidat Pro România pentru consiliul local: „Să facem din Timişoara...

Daniela Radu, candidat Pro România pentru consiliul local: „Să facem din Timişoara primul oraş liber de corupţie şi incompetenţă”

1
DISTRIBUIȚI

Conf. dr. Daniela Radu, membră a „echipei Craina” pentru Primăria Timişoara, promite o însănătoşire a administraţiei locale dacă fostul manager al Spitalului Judeţean „Pius Brânzeu” va fi ales pe 27 septembrie. Candidata Pro România e convinsă că Marius Craina îşi va demonstra în beneficiul oraşului abilităţile demonstrate.

Daniela Radu se află în lista de specialişti propuşi de Pro România pentru Consiliul Local Timişoara. „Eu am o experienţă cinci ani ca director medical al Spitalului Judeţean, cel mai mare din vestul ţării, împreună ne-am gândit că trebuie să venim alături de Marius Craina şi să dăm comunităţii care ne-a format, experienţa şi energia noastră, sunt toate în folosul cetăţenilor, să redăm strălucirea Timişoarei de altădată. Să facem din Timişoara primul oraş liber de corupţie şi incompetenţă”, a declarat Daniela Radu la PRESSALERT LIVE.

Candidata Pro România crede că schimbarea poate veni uşor prin abilităţile fostului manager al Spitalului Judeţean Timişoara. „Nu e greu dacă eşti determinat, toate departamentele trebuies eficientizate, nimeni nu e în plus, sigur că fiecare are în fişa postului anumite sarcini, pe care trebuie să le îndeplinească, dacă sunt urmăriţi, atunci se pune problema doar de competenţă, atunci, dacă sunt incompetenţi se vede. Cu un primar ca Marius Craina nu o să stea degeaba nimeni, niciodată. Aşa era la Judeţean şi se vede”, a adăugat Radu.

Daniela Radu l-a ironizat pe Nicolae Robu pentru lauda de sine.


„E foarte bine să fii mulţumit de tine însuţi, trebuie să trăieşti într-o bulă, în care nimeni să nu te deranjeze şi totul să fie bine şi frumos. Este o dovadă de self esteem foarte bună… Noi nu suntem aşa, nouă ne pasă de cetăţeni, de locuitori şi s-a văzut timp cinci ani la Spitalul Judeţean că nici angajaţii, nici pacienţii, nu ar putea să spună că nu ne-a păsat de ei, că nu i-am ajutat. Faptul că eşti alături, încerci să ajuţi – asta ne caracterizează în permanenţă. Niciodată nu o să vedeţi la candidatul de primar Marius Craina, că nu se mai schimbă la vârsta asta, tot cum a fost când a fost manager la Judeţean, aşa va fi şi în Primărie, că nu are uşa deschisă şi nu răspunde la ultima sesizare a ultimului angajat sau, în cazul oraşului, la ultimul locuitor”, a adăugat candidata Pro România la Consiliul Local Timişoara.

Daniela Radu subliniază că Marius Craina nu va refuza niciodată audienţa cu cetăţeanul: „Uşa primarului va fi deschissă, nu va exista pază sau secretariat care să împiedice ajungerea în mod direct la primar. Toate sesizările vor fi luate în considerare”.

„Să vedem dacă timişorenii din 2020 sunt la fel de revoluţionare ca cei din 1989… Să vină să voteze pentru că au o şansă unică… Să se uite la susţinătorii noştri, la ce am făcut, cine suntem, ce echipă suntem. Singurul lucru care mă deranjează e nepăsarea… Echipa o ştie toată lumea, sunt toate profesiile bine reprezentate. Toată echipa din spatele candidatului Marius Craina: Roxana iliescu e avocat, Adam Crăciunescu, care a fost ministru, e smart pe zona verde, de care are Timişoara nevoie ca de aer… E vorba de Carmen Ioana, Timişoara trebuie să fie şi oraş sigur, Ciprian Chihaia, inginer, care va promova proiecte de smart şi led city, există o echipă întreagă… aceştia sunt doar primii de pe listă. Toţi avem în spate şi o echipă de consultanţi şi specialişti”, a concluzionat Daniela Radu legat de colegii ei de partid.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.