Dragoș Moldovan, câștigătorul concursului Vocea României: „E un șoc când urci pe...

Dragoș Moldovan, câștigătorul concursului Vocea României: „E un șoc când urci pe scenă pentru un concert rock și vezi câte un scaun la doi metri distanță de alt scaun“

0
DISTRIBUIȚI
Dragoș Moldovan (centru) alături de trupa sa

Dragoș Moldovan, artistul timișorean care pe data de 23 august a împlinit frumoasa vârstă de 22 de ani a lansat un nou single care beneficiează de un lyric video la piesa „Pătura de vise“, „o melodie care vorbește despre vise și despre frica oamenilor de a visa și de a face ceva pentru visele lor“, după cum spune artistul care a câștigat cea de-a noua ediție a emisiunii concurs Vocea României.

Artistul și-a descoperit pasiunea pentru muzică la vârsta de șapte ani când și-a cumpărat prima chitară și a devenit cunoscut melomanilor în mai multe proiecte muzicale. În urmă cu patru ani, Dragoș a suferit un grav accident de maşină şi a fost la un pas de moarte. După o serie de evenimente care au fost anulate din cauza pandemiei, încet – încet industria muzicală începe să-și revină iar recitalurile muzicienilor se desfășoară într-o nouă normalitate… distanțată.

„Am susținut câteva concerte acasă, dar și în țară, săptămâna asta de exemplu avem cinci concerte la Timișoara, București, Deva, Sibiu și Arad.


Cred că pulsul publicului referitor la «noua normalitate» este împărțit în două categorii. Oamenii care își doresc și abia așteaptă să iasă la un concert/eveniment cultural, dar există și mulți oameni, din ce am văzut și auzit eu… care se tem să iasă la concert «în mulțime», din cauza virusului și nu îi putem judeca pentru asta, din păcâte încă nu știm cu ce ne confruntăm. În ceea ce privește distanțarea la concerte… la început a fost ciudat, trebuie să recunosc… primul șoc este când urci pe scenă pentru a susține un concert rock și intri așa «în forță» și vezi câte un scaun la doi metri distanță de alt scaun… și tot așa. Dar deja ne-am obișnuit, cred că de când s-au mai relaxat restricțiile am avut deja peste 10 concerte. Comunicarea cu publicul există chiar și în condițiile astea. De multe ori am fost plăcut surprinși să vedem că, lumea de la masă sau de pe scaun a fost foarte «prezentă» la concert și au comunicat cu noi că la un concert «normal»”, a spus Dragoș Moldovan.

Albumul de debut semnat Dragoș Moldovan va apărea la sfârșitul acestui an și va conține 11 piese, iar următoarea apariție a lui Dragoș Moldovan în fața publicului timișorean va avea loc mâine, 23 septembrie, de la ora 18, la grădina de vară Capitol. La capitolul planuri de viitor, artistul ne-a dezvăluit că va interpreta rolul lui Quasimodo într-un musical celebru….

„Miercuri vom cânta la Grădina Capitol, lucru care atât pentru mine cât și pentru colegii mei este o mare realizare. În mare parte vom cânta piesele pe care cred eu că publicul, cel puțin din Timișoara, le știe deja, dar într-o interpretare puțin mai «hard» decât până acum. Vom cânta doar piese proprii și promitem un show de neuitat. Ca și «surprize» pentru viitorul apropiat, pot spune că alături de colegii și profesorii de la Facultatea de Muzică și Teatru, pregătim un musical. Mai exact e vorba de «Notre Dame de Paris», cunoscut și sub numele «Cocoșatul de la Notre Dame», iar eu voi fi Quasimodo (Cocoșatul)”, ne-a dezvăluit el.

Alături de Dragoș Moldovan din trupă mai fac parte Adrian Nițulescu (Scar, Blackjack), Sergiu Nădăban (Sur Austru, Ceitrei), Andrei Jipa (Scar, Blackjack) și Iulian Iacobici (Diluvian Collapse).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.