Migranți sirieni și palestinieni, inclusiv copii, ascunși într-un TIR cu piese auto,...

Migranți sirieni și palestinieni, inclusiv copii, ascunși într-un TIR cu piese auto, prinși la frontiera de vest

1
DISTRIBUIȚI

Polițiștii de frontieră de la Nădlac au găsit ascunși într-un TIR încărcat cu piese auto 25 de cetățeni din Siria și Palestina, care încercau să treacă ilegal granița în Ungaria.

Potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră, în noaptea de vineri spre sâmbătă poliţiştii din Nădlac au oprit, în aproprierea stației CFR din oraș, un TIR, condus de un cetăţean turc în vârstă de 33 ani.


Acesta transporta, conform documentelor de însoțire, piese auto, pe ruta Turcia-Polonia.

La verificarea mașinii, poliţiştii au constatat că sigiliul vamal este deteriorat, motiv pentru care s-a trecut la efectuarea unui control amănunţit. Astfel, în semiremorca automarfarului, au fost descoperiţi 25 de cetăţeni străini.

Aceștia au fost duși la sediul Poliției pentru cercetări.

În urma verificărilor s-a stabilit că grupul este format din 24 de cetățeni sirieni și un palestinian, dintre care șase minori, o femeie și optsprezece bărbați. Adulții au vârste cuprinse între 18 și 32 de ani, iar minorii între 4 şi 16 de ani. Toți au declarat că doreau să ajungă în vestul Europei.

Cercetările în acest caz continuă pentru trafic de migranți, în cazul șoferului, și pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei pentru cei 25 de străini.

1 COMENTARIU

  1. Stire de rahat. Cand ne veti spune cum au fost pedepsiti vamesii si politistii de frontiera care au ,,scapat,, migrantii in tara,veti fi ziaristi adevarati. Pana atunci ,faceti jocul politiei de frontiera care prezinta ca mare realizare gasirea migrantilor in interiorul tarii,dar se face ca uita ca este singura responsabila pentru ca au ajuns aia in interiorul tarii,ca doar nu s-au teleportat.
    Politia de Frontiera si IGI sunt responsabili pentru invazia de viitori teroisti . Ar trebui judecati pentru tradare .
    Sunt curios daca publici redactorule. Daca nu publici,sloganul lui Bota, ,,cainele de paza al democratiei nu musca,sfasie,, e doar o vorba goala…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.