Nicolae Robu se retrage de la șefia PNL Timiș. Alin Nica: „Domnul...

Nicolae Robu se retrage de la șefia PNL Timiș. Alin Nica: „Domnul președinte deja ne-a anunțat că va renunța la această poziție”

2
DISTRIBUIȚI

alin nica robu

Alin Nica, câștigător al alegerilor pentru președinția Consiliului Județean Timiș, a anunțat că liderul PNL Timiș a decis să se retragă de la președinția filialei după eșecul de la alegerile pentru primărie, a transmis Radio Timișoara.

„Domnul președinte Robu deja ne-a anunțat că va renunța la această poziție așa că vom vedea ce se va întâmpla, ne vom consulta cu colegii, cu conducerea filialei și vom lua decizia care se impune în viitorul apropiat”, a declarat Alin Nica pentru sursa citată.

Viitorul președinte al CJ Timiș a candidat, în trecut, împotriva lui Nicolae Robu pentru conducerea filialei, însă a fost învins.


„Dacă este necesar, de ce nu. Am mai candidat o dată și cred că știu ce trebuie să facem ca să câștigăm în continuare alegerile”, a mai spus Alin Nica.

2 COMENTARII

  1. Păi oricum îl vor lua procurori acum și de plecat oricum pleacă.
    Robu a devenit în sfârșit istorie….
    Uraaaaaaaaa
    Felicitări pressalert……..
    Crăcănel pa…….

  2. salut robulake, vin din viitor si te anunt ca vei putrezi in puscarie. hai pa si pusi, bulangiule. nasoleu, nici tu nu scapi, tu esti 100% bulangiu si locul tau e tot la puscarie. enerveaza-te cat vrei de tare, manelist coclit ce esti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.