Reacţia DSP Timiş la derogările date primarilor: „Reprezentanţii instituţiei noastre şi-au depăşit...

Reacţia DSP Timiş la derogările date primarilor: „Reprezentanţii instituţiei noastre şi-au depăşit atribuţiile”. Ce măsuri se anunţă

1
DISTRIBUIȚI

DSP Timiş a reacţionat azi în urma documentelor emise, atât pentru primarul din Dumbrăviţa, caz anunţat în exclusivitate de PRESSALERT.ro, cât şi la situaţia edilului din Giarmata. Atât Victor Malac, cât şi Virgil Bunescu, au primit din partea Centrului Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei Timiş derogări de la carantinare, chiar în ziua alegerilor, după ce erau izolaţi pentru că au intrat în contact cu persoane infectate cu Covid.

Ambele derogări au fost anulate după apariţia celor două cazuri în spaţiul public.


Primarul Bunescu a publicat derogarea chiar pe pagina personală de Facebook.

„Ca urmare a informatiilor apărute in spaţiul public privind derogarea masurii de carantina acordata celor doi edili din judetul Timis, va facem cunoscut faptul ca, in coformitate cu legislatia in vigoare, derogarile sunt emise de catre CJCCI cu avizul DSP. In cazul celor doua persoane publice, reprezentantii institutiei noastre si-au depasit atributiile si nu au informat conducerea legat de aceste solicitari. In acest context, a fost demarata cu celeritate o ancheta interna, urmand ca persoanele care se fac responsabile de aceasta situatie sa fie supuse rigorilor de procedura interna, mergand pana la incetarea raporturilor de munca. Odata cu finalizarea anchetei, DSP Timis va face publice masurile dispuse”, se arată în comunicatul emis de DSP Timiş.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.