Robu, apel disperat pe Facebook după scandalul pe care l-a provocat pe...

Robu, apel disperat pe Facebook după scandalul pe care l-a provocat pe tema locurilor în creșe

7
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu a făcut o manevră disperată după ce, ieri, a fost făcută publică înregistrarea în care a trimis-o la USR pe o femeie care i-a reproșat faptul că nu sunt suficiente locuri în grădinițe.


Liberalul  a postat, ieri seară, pe Facebook un text în care s-a lăudat cu câte a făcut pe tema spațiilor pentru creșe, susținând ”când am preluat creșele, numărul de locuri era de cca 350. L-am crescut la cca 700. Am demarat patru proiecte de construire de noi creșe. Evident, inclusiv pe fonduri europene. Pe de altă parte, o mulțime de grădinițe erau în stare foarte proastă și am investit enorm să le reabilităm. Deși n-am reușit să le aducem pe toate la nivelul pe care ni-l dorim, progresele sunt uriașe”.

Nicolae Robu a lansat și o soluție pompieristică pentru problema locurilor din creșe. ”Cum ridicarea unor construcții noi, cu toată birocrația legală, ia ani, am decis închirierea și / sau cumpărarea de clădiri gata construite, pt a veni în ajutorul tinerelor familii cu copii mici. Fac în premieră apel public: vă rog, stimați timișoreni, dacă aveți sau știți pe cineva care are clădiri ce ar putea fi amenajate rapid pt a funcționa ca și creșe și grădinițe, să ne aduceți la cunoștință. Pt copiii noștri, trebuie să facem totul, chiar tot ce putem! Scrieți-ne pe adresa cabinetprimar@primariatm.ro”, a scris primarul. Robu nu a spus de unde va avea bani să închirieze sau să cumpere clădiri în condițiile în care, în ultimii ani, Primăria Timișoara a refuzat să cumpere numeroase clădiri.

7 COMENTARII

  1. Cred că trebuie să fie distracție mare la voi în redacție cînd citiți și scrieți despre măscăriciul local nr.1. Pe mine, în orice caz, știrile despre Robu, trubadurul ratat și vopsit de la Bocsig mă fac să nu mai simt așa acut dorul de Benny Hill. Sper ca în 27 să treacă și maimuțoiul vopsit în coșul de gunoi al istoriei orașului ăsta ! Haideți cu toții la vot, pentru un viitor mai bun al orașului nostru și al copiilor noștri, să scăpăm de cea mai mare năpastă care s-a abătut asupra orașului, mai gravă chiar decît epidemia de ciumă !

  2. Unde sunt grădinițele rămase de la comuniști? Unele au dispărut, au fost demolate sau le-a fost luată curtea. Acum nu sunt mai mulți copii decât în 1990 când erau destule locuri la grădinițe! Așa ați dezvoltat voi orașul : nu mai au copii locuri în grădinițe! Rușine!

  3. Oameni buni, cred ca suntem prosti cu totii, 700 locuri in crese???? Anul acesta sunt pana in 200 locuri in cresa, in total! Chiar e greu sa ne documentam putin? Anul trecut au fost pana in 450 de locuri! Inteleg ca anul acesta sunt mai putine din cauza restrictiilor impuse de pandemie, dar de la 700 pana la 450 in conditii non covid, lipsesc 250 locuri. Este foarte usor sa documentam aceasta minciuna, dar se pareca nu mai vrea nimeni, nici macar voi de la pressalert, care ati scris o gramada de articole despre crese. Ce s-a intamplat de v-ati pierdut interesul?

  4. Avem 700 de locuri în creșe? Dar în vară, viceprimarul Dan Diaconu declara: „Avem undeva peste 300 de cereri, iar în mod normale noi am avea 420 de locuri. Din păcate, nu ne aflăm în condiții normale și regulile de distanțare și de servire a mesei și a spațiului de dormit ne permit ca în spațiile existente să facem doar 177 de locuri”. Așa scrie chiar în pressalert, dar pentru domnul Robu, ce mi-e 400, ce mi-e 700!

  5. In 8 ani, el nu a gasit cladirile.necesare… Sunt la toate date la t_gani tot de institutiile de stat…
    Acum vin toti politicienii sa linga n c_r alegatorul, dar trece si asta…si tot cu ei ramanem.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.