Cele mai mari sancțiuni date vreodată unui șofer în România: permis suspendat...

Cele mai mari sancțiuni date vreodată unui șofer în România: permis suspendat patru ani și amendă de aproape 21.000 de lei pentru un tânăr de 20 de ani

0
DISTRIBUIȚI

Permisul suspendat până în 2024 și o amnedă de 20.880 de lei, acestea sunt cele mai mari sancțiuni date vreodată unui șofer în România, conform unui mesaj al Ministerului Afacerilor Interne.


„Premiantul” este un tânăr în vârstă de 20 de ani, din orașul sucevean Siret.

„16 nereguli la regimul rutier au identificat polițiștii suceveni, în timp ce îl urmăreau pe acesta pentru că nu a oprit la semnalele lor. Nu este nici o greșeală, abaterile constând în viteză excesivă (mult peste 100 de km/h în localitate), neoprire la semnal sau deplasare pe contrasens, fiind înregistrate la ore diferite și la indicatori, kilometri diferiți, astfel că au fost cumulate. O singură înregistrare a radarului privind viteza excesivă înseamnă 90 de zile de suspendare a permisului. Într-un final, Ionuț și Mihai, cei pe care îi vedeți în poză, alături de colegii lor, au reușit să-l blocheze pe tânărul teribilist, înainte de a pune în pericol viața cuiva”, spune mesajul postat de MAI pe pagina de Facebook a instituției.

„Vă rugăm să conduceți prudent, pentru a nu vă pune viața în pericol… atât pe a dumneavoastră, dar și pe a celorlalți participanți la trafic!”, a mai transmis MAI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.