Dominic Fritz vrea un viceprimar integru de la PNL. Ce spune despre...

Dominic Fritz vrea un viceprimar integru de la PNL. Ce spune despre consilierii personali

7
DISTRIBUIȚI

Invitat în această seară la emisiunea PRESSALERT LIVE, primarul ales al Timișoarei, Dominic Fritz, a declarat că a lucrat foarte mult să își pregătească primele zile de mandat. Fritz se va întâlni marți, 6 octombrie, cu prefectul Liliana Oneț pentru a stabili ziua investirii.

Întrebat de către moderatorul emisiunii cine îi vor fi consilierii personali, patru la număr, așa cum prevede legea, Dominic Fritz a evitat să răspundă.

„Procesul de recrutare este în desfășurare, atât pot să spun că vor fi oameni cu care ne putem mândri. Unii au joburi adevărate și trebuie să își informeze șefii mai întâi.


Sunt destui oameni în echipa mea cât să facem treabă. Eu sunt un om serios și vreau să mă asigur că semnează întâi. Dar vă asigur că o să începem activitatea cu o echipă completă”, a declarat luni seara primarul ales al Timișoarei.

În ceea ce privește negocierile cu PNL, Dominic Fritz a spus că s-am întâlnit cu Alin Nica, noul președinte interimar al PNL și lider al CJT, însă nu s-au purtat negocieri, ci a a fost o întâlnire de curtoazie, iar negocieri vor avea loc la sfârșitul săptămânii.

Fritz se declară încrezător că liberalii vor merge până la capăt cu curățarea listelor și vor avea o atitudine constructivă.

„Eu sunt încrezător și am această așteptare că viziunea unei administrații curate va fi împărtășită și de PNL. Asta o să facem la negocieri, să vedem dacă avem perspective și valori comune. Cred că timișorenii vor pedepsi aspru orice partid care pe fondul unui război politic nu va servi interesele cetățenilor”, a afirmat Fritz la emisiunea PRESSALERT LIVE.

Întrebat dacă va accepta ca primarul din partea liberalilor să fie Dan Diaconu, Fritz a răspuns: „Eu voi accepta un viceprimar integru și competent și vom discuta nume la sfârșitul negocierilor, nu la început”.

La afirmația moderatorului Dragoș Boța „Dominic Fritz nu îl acceptă pe Dan Diaconu viceprimar”, noul primar al orașului nu a dat niciun răspuns.

7 COMENTARII

  1. Cum sa-l accepte pe limaxul ăla de Diaconu oe langa el?! Ar fii un dezastru imagologic si ptr PNL nu doar Fritz. Ăia tre sa zboare toti din Primarie, care au girat nepotismele si incompetentele celor adusi pe linie de partid. La fel si Imberbul ăla de CityManager cu 3mik de euro lunar. Fiecare ljna in plus ne arde ls buzunarul saracit de Covid

  2. Sa fie un viceprimar „integru” cu un CV fritzian in care sa umble cu cioara vopsita? D-l Fritz spune ca d-l Dan Diaconu nu este integru? Hm! Consilierii fritzieni si managerii de cartiere vor face voluntariat, nu? 🙂

  3. Monica, esti atat de proasta de nu-i adevarat. Ai niste idei fixe si idioate si din pacate nu-ti dai seama cat de penibila esti. Poti sa-l iubesti in continuare pe Nicolae Robu, asta-i nu-i vreo problema, dar fii decenta in exprimare. Ti se par probabil amuzante cuvintele fritzian / fritzieni si le impingi intr-una imaginandu-ti probabil ca esti amuzanta la randul tau. Din pacate nu esti deloc amuzanta, in schimb pari super idioata. E pacat de numele pe care ti l-ai construit pe la Universitatea Banatului, asta in cazul in care chiar ti l-ai construit pe bune.

  4. monica, nu lae comunistul vopsit saptaminal in liberal era idolul tau ? vremuri noi OAMENI NOI ! sa-i uram lui fritz mult noroc si sanitate. o sa aleaga el pe cine trebuie: nu lingai, nu ipocriti,nu hoti, nu puturosi etc.

  5. Dl. Dan Diaconu a semnat Autorizatiile de construire pt. pasarelele din Cl. Lugojului, Cl. Aradului și a avut în subordine directă Direcția de mediu, care includea și Grădina Zoologică din Timișoara. La evenimentele din 17.09.2017 s-au înregistrat 2 morți. Cine a răspuns până în prezent? Nimeni! Dl. Diaconu poate oare spera să ocupe funcția de Viceprimar?
    Pt. un primar responsabil, niciodată!

  6. Dl. Dan Diaconu a semnat Autorizatiile de construire pt. pasarelele din Cl. Lugojului, Cl. Aradului și a avut în subordine directă Direcția de mediu, care includea și Grădina Zoologică din Timișoara. La evenimentele din 17.09.2017 s-au înregistrat 2 morți. Cine a răspuns până în prezent? Nimeni! Dl. Diaconu poate oare spera să ocupe funcția de Viceprimar? Pt. un primar responsabil, niciodată!

    Citeste mai mult pe: https://www.pressalert.ro/2020/10/dominic-fritz-vrea-un-viceprimar-integru-de-la-pnl-ce-spune-despre-consilierii-personali/

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.