SCM Timişoara a pierdut la limită ultimul test, singurul acasă, cu Piteşti....

SCM Timişoara a pierdut la limită ultimul test, singurul acasă, cu Piteşti. „Leii” se pregătesc de Cupă

0
DISTRIBUIȚI
Foto: www.facebook.com/bcmupitesti

„Leii din Banat” au fost invinşi cu ocazia ultimei verificări dinaintea startului de sezon indelung aşteptat. A fost un 77-78, ieri in „Olimpia”, cu BCM U FC Argeş Piteşti, colega din elită a alb-violeţilor bănăţeni.


Pentru SCM Timişoara urmează in sfârşit startul sezonului 2020-21, cu ocazia jocurilor din Cupa României programate la Sibiu.

Gary Talton, cu 21 puncte, a fost principalul marcator al argeşenilor, care, aşa cum au câştigat la Timişoara, au cedat la Oradea in precedentul amical (scor 70-71 cu CSM). Ex-bănăţenii Jeremic şi Tudor Gheorghe nu au putut evolua la vizitatori.

In celelalte jocuri amicale, SCM-ul a inregistrat două victorii şi trei eşecuri in turneele efectuate in Serbia şi Bulgaria.

„A fost un ultim test foarte reuşit timp de 37 de minute, doar că trebuie să învăţăm că meciul durează 40 de minute sau chiar mai mult. Greşelile făcute în ultimele minute avem timp să le corectăm şi asupra acestui lucru ne vom concentra la ultimele antrenamente înainte de debutul în Cupa României”, a spus tehnicianul Dragan Petricevic după jocul cu Piteştiul. Acesta a fost singurul joc disputat in sala „Constantin Jude” in perioada pandemiei şi s-a desfăşurat evident fără public.

SCM Timişoara va debuta oficial in noul sezon pe 17 octombrie cu ocazia meciului de Cupă cu Voluntari. Turneu preliminar al competiţie KO e organizat la Sibiu, acolo unde „leii” le vor mai infruntat pe CSM Tg. Jiu şi gazda CSU.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.