Chef într-un local din vestul țării, întrerupt de polițiști. Câte amenzi au...

Chef într-un local din vestul țării, întrerupt de polițiști. Câte amenzi au fost date

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii cărășeni împreună cu reprezentanți ai celorlalte instituții cu atribuții în domeniu, au continuat, azi noapte, acțiunile de verificare a respectării măsurilor impuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei Covid – 19.

În acest context, polițiști de la Poliția Municipiului Caransebeș și Secția 2 Poliție Rurală s-au sesizat din oficiu cu privire la organizarea unui eveniment privat la un local public din comuna Obreja.


La adresa respectivă au fost identificate 14 persoane față de care s-a luat măsura sancționării contravenționale pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 55 din 2020.

Administratorul localului a fost sancționat cu amendă de 3.000 de lei, iar cei 14 participanți au fost sancționați cu amenzi de 2.000 de lei, fiecare, pentru participarea la evenimentul privat și pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară.

Evenimentul privat a fost întrerupt, iar participanții au părăsit locația.

În urma verificărilor efectuate în cursul nopții în zona Caransebeș, au fost aplicate în total 29 de sancţiuni contravențională în valoare de 31.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii nr.55 din 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.