Containerele folosite pentru carantină în starea de urgență vor fi locuite de...

Containerele folosite pentru carantină în starea de urgență vor fi locuite de oamenii străzii din Timișoara UPDATE Proiectul a fost aprobat de consilierii locali

0
DISTRIBUIȚI

Containerele folosite în primăvară de către cei aflați în carantină se mută în patrimoniul Direcției de Asistență Socială și fizic la Pădurea Verde.

„Astăzi am convocat o ședință de îndată online a Consiliului Local. Motivul este că trebuie să amplasăm urgent niște containere pentru oamenii fără adăpost. Este frig afară și oricum avem o problemă cu această pandemie pentru că locurile unde în mod normal erau adăpostite aceste persoane, nu le putem înghesui.


Există 20 de containere care au fost achiziționate de Direcția de Asistență Socială, care au fost folosite, apoi a fost un haos și au trecut altundeva și acum trebuie să le luăm înapoi. Ideea este să trecem această hotărâre a Consiliului Local ca să putem avea măcar câteva locuri pentru persoane fără adăpost ca să nu moară în frig”, a declarat, astăzi, primarul Dominic Fritz.

UPDATE 20 de containere vor găzdui persoane fără adăpost. Modulele vor fi mutate înapoi pe spațiul de la Pădurea Verde, acolo unde s-au aflat la mijlocul acestui an, fiind folosite ca spațiu de carantinare. Primăria se va ocupa de branșarea containerelor la apă, canal și electricitate, condițiile pentru acest lucru fiind deja îndeplinite de locație. Proiectul a fost aprobat de aleșii locali cu 26 de voturi din 26 de consilieri prezenți în ședința care a avut loc online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.