A fost atribuit contractul pentru reabilitarea Gării de Nord din Timișoara. Ce...

A fost atribuit contractul pentru reabilitarea Gării de Nord din Timișoara. Ce lucrări sunt vizate

0
DISTRIBUIȚI

Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș, a anunțat că s-a încheiat licitația și a fost semnat contractul pentru reabilitarea clădirii Gării de Nord din Timișoara.


Astfel, lucrarea care va costa aproape 21 de milioane de lei, finanțată de CFR, va fi efectuată de o asociere între patru firme: SC Constructim SA, SC Longhersin SRL, SC Lastun SRL și SC Bauerhof Agrobanat SRL.

„Am aflat de la conducerea Regionalei CFR Timișoara că principalele lucrări care se vor executa la cele cinci corpuri de clădire sunt consolidarea elementelor structurale afectate de degradări, intervenții asupra fațadelor și acoperișurilor, reabilitare termică, finisaje, se va monta un sistem paratrăznet nou. Se va reface tunelul pietonal către peroane și se va realiza un nou acces în clădire, se montează un sistem de supraveghere video, se vor monta iluminat de tip LED, dar și un sistem audio nou. Se vor asigura, desigur, și spații comerciale. Pentru persoanele cu dizabilități, va fi realizat ghidaj tactil, pe marginea peronului, dar și alte facilități atât de necesare. În piațeta gării se va amenaja o fântână arteziană”, a transmis șeful CJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.