Alfred Simonis rămâne liderul grupului PSD din Camera Deputaților

Alfred Simonis rămâne liderul grupului PSD din Camera Deputaților

1
DISTRIBUIȚI

 

Consiliul Politic Naţional al PSD a hotărât, astăzi, cine va conduce în viitorul legislativ grupurile partidului din Senat și Camera Deputaților.


Deputatul de Timiș, Alfred Simonis, a fost să fie, pentru a doua oară, liderul social democraților, iar la Senat lider de grup o să fie Lucian Romașcanu, fost ministru al Culturii.

De asemenea, s-a stabilit că kiderii PSD nu vor ocupa funcții de conducere în Parlament, au decis joi membrii Biroului Politic Național al social-democraților. „Este timpul ca partidul să promoveze oameni tineri, profesioniști, să ne asigurăm că vom avea viitor împreună”, a declarat Marcel Ciolacu.

„Continuăm să modernizăm PSD. Nicio funcție din Parlament nu va fi ocupată de către un membru al conducerii PSD sau președinte de organizației. Este timpul ca partidul să promoveze oameni tineri, profesioniști, să ne asigurăm că vom avea viitor împreună”, a susținut Marcel Ciolacu

1 COMENTARIU

  1. banuiesc ca l-au lasat lider ca jigneste si nu are cei sapte ani de acasa. de altfel sunt insusirile necesare pentru a te afirma in politica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.