Circulație oprită pe Autostrada Vestului, după ce un tir a luat foc

Circulație oprită pe Autostrada Vestului, după ce un tir a luat foc

0
DISTRIBUIȚI

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat, la ora 15.55, că pe sensul către Arad al Autostrăzii A1 Timișoara – Arad, la kilometrul 518, pe raza localității timișene Orțișoara, un tir (încărcat cu semințe) a luat foc în timpul deplasării.

Șoferul a apucat să oprească autocamionul pe banda de urgență și, din fericire, în urma incidentului nu s-au înregistrat victime.


Din pricina fumului dens degajat, însă, circulația rutieră a fost oprită pe ambele sensuri.

UPDATE „În jurul orei 15.30, am fost solicitați să intervenim pentru stingerea unui incendiu la un autotren pe autostrada A1, km 518, pe sensul de mers Timișoara-Arad, în apropierea localității Orțișoara. Autotrenul, care transporta semințe, a luat foc în mers. Șoferul autotrenului a reușit să se autoevacueze și a solicitat ajutorul pompierilor. La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere și o autospecială cu un echipaj de pompieri voluntari din cadrul SVSU Orțișoara. Aceștia au reușit să degajeze capul tractor al autotrenului, însă incendiul a afectat partea din spate și încărcătura în întregime”, a transmis ISU Timiș.

Sursa foto: Facebook / DRDP Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.