Cum să profiți de reduceri în luna decembrie

Cum să profiți de reduceri în luna decembrie

0
DISTRIBUIȚI

Black Friday tocmai a epuizat stocuri în magazine, sezonul reducerilor de toamnă a trecut demult, iar cele de iarnă sunt așteptate abia la începutul anului viitor…totuși și în luna decembrie mai poți profita de reduceri pe care le aplică anumite magazine colecțiilor sau sezoanelor trecute.

Pe Fashion Days, de exemplu, găsești în permanență oferte bune și discount-uri la anumite articole. Și pentru că tot vin sărbătorile, n-ar strica să cumperi cadourile la jumătate de preț. Iată câteva tips-uri despre cum să te bucuri de reduceri înainte de sărbători!

Multe magazine online au secțiune constantă de clearance, unde poți găsi oricând articole la cel mai mic preț. Nu ar fi rău să arunci un ochi acolo din când în când. Colecțiile mai vechi nu sunt neapărat demodate. Multe piese își păstrează stilul și își micșorează prețul, iar acest lucru nu poate fi decât în avantajul tău.

Periodic, comercianții din mediul virtual scad prețul produselor existente pe stoc și care au stat prea mult la vânzare.


De exemplu, poți găsi haine de la Fashion Days care au reduceri de la 10 până la 70%, indiferent de sezon. Astfel, ai toate șansele să cumperi haine de iarnă la jumătate de preț, chiar dacă suntem în mijlocul iernii. De obicei, preturile mici se aplică unor măsuri mai puțin vândute.

Vânează piesele sezoanelor opuse! Se spune că omul gospodar își face vara sanie și iarna, car. Cumpără fuste, tricouri și bluze de dama în toiul iernii. Acestea sunt primele care intră la preț redus imediat ce trece sezonul. Mulți comercianți extind perioada de reduceri pentru astfel de piese pe o perioadă mai lungă.

Urmărește produsul preferat pe perioada cât îi scade prețul. Unele magazine aplică reduceri în etape la anumite articole care sunt inițial foarte scumpe. Dacă ai răbdare și îți asumi riscul să și pierzi produsul respectiv, urmărește etapele de reducere. Astfel, vei avea posibilitatea să cumperi piesa preferată la prețul cel mai mic.

Intră pe site-urile de licitații. Acolo produsele pornesc de la cel mai mic preț. Poți avea norocul să găsești chilipiruri. Depinde cât de mult sunt dispuși să liciteze ceilalți cumpărători.

Magazinele cu piese pre-owned sunt o alternativă excelentă de a vâna branduri scumpe la preturi foarte mici, indiferent de sezon. Piesele vândute aici sunt de obicei verificate și fără defecte sesizabile. Poți găsi piese icon de la branduri clasice, care costau inițial mii de euro, la doar câteva sute de euro. Nimeni nu va ști că îmbraci o haină care a mai fost purtată de altcineva.

Si uită de prejudecăți! Piesele la reducere nu au defecte, nu sunt demodate și merită toată atenția pentru că nu îți sabotează bugetul.