Liberalul Cocean atac la USR: „Oamenii noi” nu au nici o...

Liberalul Cocean atac la USR: „Oamenii noi” nu au nici o problemă să se bage la același „vălău” cu Ciuma Roșie

4
DISTRIBUIȚI

„USR + PSD = Dragoste pe față, fără năbădăi”. Acesta este părerea consilierului județean Liviu Cocean de la PNL. Potrivit acestuia, luni a fost votat un viceprimar USR în comuna Remetea Mare la propunerea primarului PSD, Ilie Golubov.

„Când am semnalat acest lucru în vară, mulți au strâmbat din nas și aveau impresia că aberez.


Astăzi aveți o nouă dovadă că „oamenii noi” nu au nici o problemă să se bage la același „vălău” cu Ciuma Roșie. Sunt total dezgustat de fățărnicia acestor indivizi care zilnic pozează în domnișoare inocente, fie că e vorba de o comună, de județul Timiș sau chiar la nivel național. Astăzi, Vasile Bososchi, un om de mare caracter și care a pus suflet și pasiune în folosul comunității din Remetea Mare, a fost înfrânt de o alianță care ar fi părut împotriva naturii până de curând… acum este o certitudine”, a spus Liviu Cocean.

„Ca atare, din postura de consilier județean al Partidului Național Liberal îmi rezerv pe viitor dreptul de a nu susține nici un reprezentant al USR pentru vreo funcție executivă la nivelul județului Timiș. Ca să fim onești, nu fățarnici!”, a mai transmis liberalul.

4 COMENTARII

  1. Onesti cum a fost PNL-ul cu baiatul de la Apele Romane? Sau ce itelegeti voi prin onestitate?
    Lumea stie deja cine e PNL si PSD, o sa dispareti in cativa ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.