Când ar trebui parafată înțelegerea dintre USR PLUS și PNL în Timiș

Când ar trebui parafată înțelegerea dintre USR PLUS și PNL în Timiș

0
DISTRIBUIȚI

După aflarea rezultatelor la alegerile parlamentare, se așteaptă să fie parafată și alianța dintre USR PLUS și PNL pentru Consiliul Local Timișoara și Consiliul Județean Timiș. În Timiș, alegerile generale de duminică au fost câștigate de către USR PLUS, care a obținut 54.329 de voturi, adică 29,21% din sufragiile valabil exprimate.

Cristian Moș, președintele USR PLUS Timiș, a declarat, luni, că nu știe când vor avea loc noi discuții cu liberalii.


El a recunoscut că ar fi auzit zvonuri potrivit cărora cei de la PNL nu l-ar dori în funcția de vicepreședinte la Consiliul Județean Timiș, însă acest lucru nu i s-a transmis în cadrul discuțiilor față în față.

„Pentru noi, este important să facem acea majoritate înainte de a se face învestirea Guvernului pentru că alegerile locale au avut loc cu mult înainte de alegerile parlamentare. Pentru noi, USR PLUS, urmează patru ani în care să le arătăm oamenilor că ceea ce noi am promis, vom face. Și acest lucru îl vom face în administrația locală, în administrația națională, în administrația județeană sau în Parlamentul European”, a declarat, luni, liderul USR PLUS Timiș, Cristian Moș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.