Mesajul lui Dominic Fritz pentru liberali după ce USR PLUS a câștigat...

Mesajul lui Dominic Fritz pentru liberali după ce USR PLUS a câștigat alegerile parlamentare în Timiș

2
DISTRIBUIȚI

Dominic Fritz a anunțat, într-un live pe Facebook făcut după miezul nopții alături de deputatul Cătălin Drulă, victoria USR PLUS Timiș și le-a cerut liberalilor să încheie negocierile.

”În Timișoara și în Timiș lucrurile sunt destul de clare – numărătoarea asta paralelă arată că am câștigat foarte, foarte clar în Timișoara.


USR PLUS o să ia, probabil peste 40%, la o distanță de aproape 20% față de PNL. În Timișoara, USR PLUS avem cât PNL și PSD împreună. Marea veste – am repetat situația de la europarlamentare (câștigarea alegerilor în Timiș, n.a.)”, a spus Fritz.

Primarul Timișoarei a concluzionat ”asta înseamnă cred că avem un mandat, foarte clar, în sfârșit să încheiem, să zicem, cu acest dans ciudat pe care colegii din PNL l-au făcut în ultimele două luni. Cred că e timpul să încheiem o majoritate aici în Timișoara și în județul Timiș și să ne apucăm de guvernare”.

 

2 COMENTARII

  1. Cum? A luat AUR 10% în Timis și USR+ se declară marele câștigător? Doar atât ați putut, deși ați stat deoparte in timp ce PNL se guverna sa salveze viața românilor? Să așteptăm rezultatele finale și să nu uite să raporteze la numărul total de alegători ai României, că să vadă ce au câștigat. Ce negociază USR+, să-și pună „hoții” și penalii în funcții? 🙂

  2. USR si PLUS au castigat si atunci, la „negocierile” cu Alin Nica, sa aiba acum la primaria Timisoara 2 viceprimari si la CJ Timis 2 vicepresedinti de la USR/PLUS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.