Numele viitorului city-manager al Timișoarei ar putea fi aflat înainte de Crăciun....

Numele viitorului city-manager al Timișoarei ar putea fi aflat înainte de Crăciun. Ce posturi importante vor fi scoase la concurs la începutul anului viitor

0
DISTRIBUIȚI

Dominic Fritz a ales din cele 309 CV-uri primite pentru postul de city-manager 20. Cele 20 de persoane care le-au trimis sunt intervievate telefonic de echipa primarului Timișoarei. Dintre aceștia trei, maxim cinci persoane se vor întâlni fizic cu Dominic Fritz și o comisie de selecție, care va lua decizia finală.


Numele viitorului city-manager ar putea fi anunțat înainte de Crăciun.

„Cei 600 de funcționari din primărie și mii de angajați de la instituțiile din subordine continuă să facă ce făceau și până acum, iar până când nu ajungem peste tot unde putem schimba ceva, să schimbăm procedurile, procesele, comportamentele, și apoi și rezultatele, bineînțeles că este un proces de transformare care durează. Un prim pas în acest proces este recrutarea unor oameni noi, competenți”, a declarat, marți, primarul Dominic Fritz.

Edilul-șef al orașului a mai anunțat, marți, că la începutul anului 2021 municipalitatea va organiza concursuri pentru ocuparea a două posturi importante. Este vorba despre cel de arhitect-șef și cel de secretar al Primăriei Timișoarei, ambele ocupate acum de interimari. Va urma apoi postul de director al Direcției de Comunicare.

Dominic Fritz a mai precizat că anul viitor va fi reorganizată Organigrama Primăriei.

„O să propunem o structură care reflectă mai bine nevoile Timișoarei în urma auditului pe care îl așteptăm. Nu vrem să respectăm tradiția de a schimba organigrama o dată la 6 luni”, a spus Fritz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.