Sărbătoare în familia trupelor Implant pentru Refuz și Blazzaj: azi e ziua...

Sărbătoare în familia trupelor Implant pentru Refuz și Blazzaj: azi e ziua de naștere a solistului „Vita“

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Mihai Voicu

Cunoscut melomanilor din întreaga ţară ca fiind vocea trupelor Implant Pentru Refuz şi Blazzaj, Horvath Octavian – Nicolae  – poreclit de fani „Vita“ – împlineşte astăzi  47 de ani, ocazie cu care îi urăm un călduros „La Mulţi Ani!”.

Artistul s-a născut pe 6 decembrie 1973, la Sânnicolau Mare, şi a debutat în trupele Psycho Pampers şi Atomic Crunch. „Prima mea tentativă de a cânta a fost la Periam, când ascultam Elvis Presley şi am primit o chitară.


Dar mi s-a părut plictisitor să înveţi teorie muzicală. Înainte de a ajunge în Timişoara, alături de colegii mei cântam într-o cameră din Periam, dar nu era nimic serios. La 19 ani, am început să cânt cu PsychoPampers. Mie mi-ar fi plăcut să cânt la bass. Dar Coco (n.n. – Corin Mariş) a luat postul de basist. Fiecare a luat câte un post în trupă şi aşa am ajuns eu vocal”, spune artistul care îi are ca trupe favorite pe cei de la Pearl Jam, Nine Inch Nails sau  Depeche Mode.

La sfârșitul anului trecut, trupa Implant pentru Refuz a lansat cel de-al nouălea material discografic din carieră, „SubRadar”, album care celebrează prieteni şi prietenii, care cuprinde în totalitate piese realizate în colaborare cu artişti dragi şi apropiaţi formaţiei. În luna septembrie a acestui an, trupa a susținut un eveniment deosebit, IPR Simfonic, un proiect prezentat în premieră în data de 12 septembrie, la Reșița, în cadrul căruia membrii formației au cântat variante cu acompaniament simfonic pentru 13 piese. Luna trecută, „Vita” a fost invitatul special al proiectului „RockING”, inițiat cu prilejul manifestărilor pentru sărbătorirea împlinirii a 100 de ani de existență a Universității Politehnica din Timișoara, unde a fost student.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.