Strigăt de ajutor pentru un tată din Fibiș care crește singur cinci...

Strigăt de ajutor pentru un tată din Fibiș care crește singur cinci copii. Cum poți să le faci Crăciunul luminat

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-215182163">

 

Situație dramatică pentru șase suflete din comuna timișeană Fibiș. Un tată crește singur cinci copii cu vârste cuprinse între 7 și 15 ani. Mama i-a părăsit. Condițiile în care trăiesc sunt greu de imaginat pentru secolul nostru. Mișcat de situația lor, Cornel Mihalache alături de prietenii săi a demarat pentru ei campania „Ajută și tu!” pentru a repara casa familiei Prala, care locuiește la numărul 384 în Fibiș.

Familia Prala nu are căldură, iar ca să nu intre și mai mult frig de afară au pus cârpe unde sunt geamurile crăpate. Copiii au tablete, însă învață îmbrăcați cu gecile pe ei în casă.

Donațiile se pot duce direct la familia sărmană din Fibiș sau se pot lăsa la Mihalache Hair Studio, în Dumbrăvița, pe strada Conac nr. 60 (lângă sensul giratoriu de la intrarea în Dumbrăvița dinspre Timișoara) până sâmbătă inclusiv. Duminică dimineața, Cornel Mihalache și prietenii săi vor merge cu două microbuze pentru a duce donațiile familiei Prala.

Fiecare om cu suflet mare poate dona mâncare, haine sau jucării. Organizatorii acțiunii caritabile au făcut deja rost de o canapea și o sobă nouă.

Vezi AICI în ce condiții trăiește familia Prala din Fibiș!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.