Aeria Residence, proiectul imobiliar care redefinește confortul. Cum poți deveni proprietarul unuia...

Aeria Residence, proiectul imobiliar care redefinește confortul. Cum poți deveni proprietarul unuia dintre cele 600 de apartamente

0
DISTRIBUIȚI

2020 a fost unul dintre cei mai complicați ani din ultimii 30,  dar nu și pentru RPC, un nume care reușește să se impună, fără să fie afectat de turbulențele produse în economie de pandemia de Covid-19.

RPC GROUP ca dezvoltator imobiliar cu capital autohton, care a construit în ultimii 13 ani peste 1.500 de case și de apartamente în Timișoara și București, vine în piață cu o propunere de ansamblu rezidențial în comuna Dumbrăvița, cea mai bogată și mai cosmopolită comună din județul Timiș, un proiect care se va ridica la cele mai exigente așteptări ale beneficiarilor – AERIA RESIDENCE.

Apartamentele sunt bine structurate, bine compartimentate, gândite special pentru a face viața beneficiarilor mai bună.


Sunt câte 15 apartamente în clădiri P+2, pe fiecare parcelă (unitate), având apartamente cu 2 și 3 camere, cu diferite dimensiuni, în așa fel încât să satisfacă fie pretențiile unor tineri proaspăt căsătoriți, fie ale unor familii care au unul sau doi copii.

Fiecare apartament beneficiază de un loc de parcare inclus în preț, cu posibilitatea, la cerere, să fie achiziționat încă unul. Materialele folosite sunt de cea mai bună calitate, astfel încât raportul dintre metrul pătrat – cost să fie cel mai competitiv din piață. Materialele de finisare sunt extrem de bine alese și reușesc să împlinească așteptările celor mai pretențioși clienți.

Unul dintre cele mai mari avantaje pe care AERIA RESIDENCE îl are, este accesul extrem de facil atât spre centura Timișoarei, cât și spre Calea Aradului sau în strada principală din Dumbrăvița.

Detalii la telefon: 0799 110 900 si pe email la contact@rpcgroup.ro. (P)