Din SuperLiga, la ASU Politehnica: alb-violeţii au transferat vârful sârb dorit

Din SuperLiga, la ASU Politehnica: alb-violeţii au transferat vârful sârb dorit

0
DISTRIBUIȚI

ASU Politehnica a reuşit să-şi întărească ofensiva în această iarnă. Dan Alexa a dorit un atacant din elita Serbiei şi acesta a sosit. E vorba de Pavle Radunovic, vârf în vârstă de 24 de ani, care în prima parte a sezonului a evoluat la FK Rad Belgrad, în prima ligă din ţara vecină.

Radunovic a marcat un gol în nouă partide din SuperLiga, dar şi o dată în Cupa Serbiei pentru echipa la care a crescut, FK Rad. Atacantul sârb de 1,91 metri înălţime a mai jucat în cariera sa în Rusia, la Baltika, şi în Muntenegru, la Petrovac. În timp ce în ţara natală a mai fost jucătorul lui OFK şi Sindjelic Belgrad.

„Am auzit multe lucruri despre Politehnica. E un club cu o istorie în spate. Am decis să vin imediat după ce am fost sunat. Ştiu că se doreşte promovarea, mă bucur că sunt aici şi voi da totul pentru club.


Vreau să mă pregătesc cât mai bine, să evoluez în următoarele jocuri şi să fiu pregătit pentru campionat. Băieţii m-au primit foarte bine şi sunt optimist în privinţa viitorului. Doresc să marchez multe goluri şi să ajut clubul să promoveze în prima ligă, să facem fanii fericiţi!”, au fost primele declaraţii ale lui Radunovic din postura de alb-violet.

Atacantul sârb a semnat o înţelegere valabilă până în vară, cu drept de prelungire. Până acum ASU Poli i-a mai înregimentat în această pauză competiţională pe Cristian Bocşan (Ghiroda), George Păduraru (Ripensia) şi Romario Rus (Recea). La capitolul plecări figurează deocamdată numele lui Bogdan Vasile (Slobozia), Rareş Toader, Alexandru Popescu (în pregătire la Aerostar) şi Raul Vidrăsan (împrumutat la Ungheni, L3).

Mâine (ora 16), formaţia pregătită de Dan Alexa dispută primul test din 2021, cu Pobeda Star Bisnov. Jocul trebuia să se dispute iniţial la Dudeştii Vechi, pe terenul grupării din Liga a IV-a, dar din cauze meteo a fost mutat la Baza 2 a Politehnicii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.