Bebeluș în stare gravă, transferat cu avionul SMURD în Germania, de pe...

Bebeluș în stare gravă, transferat cu avionul SMURD în Germania, de pe Aeroportul Timișoara

1
DISTRIBUIȚI

Un copil în vârstă de cinci luni, cu probleme medicale grave, care îi pun viața în pericol, a fost transferat cu avionul de la Timișoara la Stuttgart, Germania.


Misiunea s-a desfășurat cu o aeronavă SMURD.

Un copil în vârstă de cinci luni, aflat în stare gravă, a fost transferat cu avionul de la Timișoara la Stuttgart, Germania. Misiunea s-a desfășurat marți cu o aeronavă SMURD. Pacientul a fost însoțit de o echipă de medici.

„Un copil în vârstă de 5 luni, aflat în stare gravă, a fost transferat cu avionul SMURD de la Timișoara la Stuttgart, Germania. În aceste momente, avionul Piper PA-42 Cheyenne III desfășoară o misiune aeromedicală externă, pentru salvarea unui copil aflat în stare gravă, diagnosticat cu stenoză de valvă pulmonară severă. Copilul a fost preluat de pe aeroportul din Timișoara și transferat la o unitate spitalicească din Stuttgart, Germania, pentru a urma un tratament medical specializat. Pe tot parcursul zborului, copilul a fost asistat și monitorizat de o echipă medicală UPU-SMURD București”, au anunțat reprezentanții Inspectoratului General de Aviatie al M.A.I.

De la începutul anului și până în prezent, avionul Piper PA-42 Cheyenne III a executat trei misiuni SMURD.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.