Cerul Timișoarei, luminat ca la război de sutele de focuri de artificii,...

Cerul Timișoarei, luminat ca la război de sutele de focuri de artificii, la început de 2021

1
DISTRIBUIȚI
<


p>

Ca la război – așa a arătat cerul Timișoarei în noaptea de revelion, la miezul nopții. Fără posibilitatea de a sărbători prin restaurante, cluburi sau măcar pe stradă, timișorenii, care au trebuit să stea în case de la ora 23,00,  s-au ”răcorit” cu sutele de jocuri de artificii care au ”înflorit” minute-n șir, la miezul nopții. Asta după ce s-a făcut încălzirea cu petarde bubuite printre blocuri.

Aproape de ora zero s-a declanșat nebunia – artificii albe, roșii, verzi, combinate, sub formă de cerc, curgătoare sau explodând în serie, au luminat cerul noros. Vreun sfert de ceas a durat nebunia. De la Moșnița Nouă până la Dumbrăvița, de la Giroc și până la Ghiroda, a fost spectacol pe cer.  ”Când ne apropiam de ei, după ce trăgeau cu artificii, imediat fugeau în casă. Mulți au tras din curțile caselor”, povestea unul dintre polițiștii care toată noaptea a patrulat pe străzile din Timișoara.

După ce a trecut furia artificiilor, străzile au rămas goale, doar câteva mașini putând fi zărite în oraș. Mașinile Poliției și Jandarmeriei au patrulat non-stop. S-a făcut mai mult prevenire în primele ore din 2021. Timișorenii au redescoperit revelionul în sufragerie, iar unii dintre ei s-au chefuit cu prietenii pe Zoom. Toți cu speranța că este ultimul revelion cu restricții din viața lor.

 

1 COMENTARIU

  1. „ca la razboi”? adica… asa cum e in fiecare an, minus artificiile primariei? chiar nu inteleg tonul mesajului. de ce ne vrea guvernul sa ii tragem pe toti guvernantii in teapa pentru incompetenta si tiranie? e o provocare, sa ne scoata la iveala, sau ce?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.