Încă un portar de la Ripensia Timișoara a ajuns la UTA

Încă un portar de la Ripensia Timișoara a ajuns la UTA

0
DISTRIBUIȚI
Foto: ripensiatimisoara.ro

Ripensia a rămas deocamdată cu doar doi portari în lot după despărţirea de Haralambie Mociu, oficializată astăzi. Tânărul goalkeeper îl va înlocui la UTA pe un alt fost portar al roş-galbenilor – Horaţiu Moldovan.

„Ripensia UVT a ajuns astăzi la un acord cu prim-divizionara UTA pentru cedarea portarului Haralambie Mociu”, se arată în comunicatul clubului timişorean.


Mociu (19 ani) a şi fost prezentat în această după amiază la Arad. Goalkeeperul va fi soluţie „sub vârstă” în Liga I pentru echipa de pe Mureş, unde l-a înlocuit chiar pe Horaţiu Moldovan, care în vara trecută a părăsit-o pe „Ripi” şi a fost apoi acontat de UTA. Inedit e că atunci când Moldovan revenise la Ripensia, Mociu era împrumutat de roş-galbeni la Foresta, astfel că nici atunci nu au fost colegi.

Mociu va fi a treia soluţie la Arad foarte probabil. În prima parte a stagiunii 2020-21 el a apărat doar în jocul de Cupă câştigat de „Ripi” cu Lipova (1-0). George Păduraru, care se despărţise de club în decembrie, va fi înregimentat de ASU Poli, fiind prezent la reunirea alb-violeţilor. Momentan, Cosmin Petruescu mai are două soluţii, ambele „Under” pentru linia porţii – titularul Ştefan Dobre şi juniorul Vali Velcea jr. Ripensia se va reuni pe 11 ianuarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.