Mesajul tranșant al primarului din Dumbrăvița după prelungirea carantinei

Mesajul tranșant al primarului din Dumbrăvița după prelungirea carantinei

6
DISTRIBUIȚI

Primarul comunei Dumbrăvița, Horia Bugarin de la USR PLUS, a reacționat dur la decizia de prelungire a carantinei

„Este deja mai mult decât evident că decizia de carantinare a Dumbrăviței nu dă rezultatele dorite.


Am făcut tot ce am putut pentru a-i convinge pe decidenți să nu fie prelungită carantinarea localității noastre. În Comitetul Județean pentru Situații de Urgență au votat împotriva prelungirii MAPN, MAI, Consiliul Județean și Timișoara. Din păcate majoritatea formată din ceilalți componenți, reprezentanți ai deconcentratelor, a votat pentru.Pentru că nu îi afectează și nici nu îi intereseazp, iar noi avem de suferit ”, a transmis sâmbătă seara Horia Bugarin.

Reacția primarului din Dumbrăvița vine după ce autoritățile au dispus, în urmă cu câteva ore, prelungirea cu șapte zile a carantinării în comună. Azi, rata de infectare la Dumbrăvița a fost 8.54 la mia de locuitori.

6 COMENTARII

  1. De ce nu se da publicitatii si numarul de teste facute pentru o localitate/judet?

    Daca altii fac mai putine teste (sau deloc), normal ca au un coeficient bun!

  2. Eu locuiesc in Dumbravita si sunt foarte multumit de carantina. Imi doresc sa tina inca 6 luni sigur. Traficul prin sat este la minim. Parcarile sunt goale. Strazile sunt goale. Totul este asa cum trebuie la sat. Deci, mie imi place si nu am nici o problema cu aceasta carantina.

  3. Cu ce gândești primarule Usr? La 8,5 la mie nu e normală carantina? Tu nu te gândești la VIAȚA oamenilor? Ce creaturi incompetente ajung primari în țara asta!

  4. Băi, tăntălaule!..dacă ai fi citit una dintre postările de mai sus ai fi avut răspunsul!
    În afara faptului că raportările sunt eronate, deoarece multi „dumbraviteni” au domiciliul în TM e vorba și de numărul de teste efectuate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.