Mobilizare a drumarilor peste noapte, după ninsoare. Cum se circulă în vestul...

Mobilizare a drumarilor peste noapte, după ninsoare. Cum se circulă în vestul țării

0
DISTRIBUIȚI

În toată țara, drumarii au acționat cu 1.131 de utilaje, au împrăștiat 7.182 de tone de material antiderapant în intervalul 10.01.2021, ora 17:00 – 11.01.2021 ora 5:30, după o noapte de cod galben de ninsori pentru partea de sud a României.

În zona de responsabilitate a DRDP Timișoara, au acționat și patrulat 178 de utilaje.


„Aproape 1.800 de tone de material antiderapant și 5,9 de tone de clorură de calciu au fost răspândite în cursul nopții pe drumurile naționale și autostrăzile din vest. Au acționat și patrulat 178 de autoutilaje – 48 în jud. Caraș-Severin, Timiș (37), Arad (36), Hunedoara (19) și 36 pe autostrăzile A1, A11 și DN 7G. Carosabilul este umed pe toată raza de activitate a DRDP Timișoara. Pe unele drumuri, zăpada este îmbibată cu material antiderapant: DN 7A Obârșia Lotrului (VL) – Petroșani (HD), DN 57 Radima – Nicolinț (CS), DN 57B Oravița – Borlovenii Noi”, a transmis DRDP Timișoara.

Compania recomandă conducătorilor auto să circule prudent, să respecte restricțiile instituite pe anumite sectoare de drum, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Sursa foto: Facebook / DRDP Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.