Phaser a lansat un single care anunță următorul album discografic, numit „Început...

Phaser a lansat un single care anunță următorul album discografic, numit „Început de Univers”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Ervin Boer

Phaser a lansat ieri un single nou care poartă numele „Cu căștile-n urechi”, melodia urmând să facă parte din noul album al trupei, „Început de Univers”. Noul material discografic al formației va fi lansat pe data de 26 februarie, până atunci fanii trupei urmând să beneficieze de piese surprize ce vor fi disponibile pe Spotify, în fiecare vineri.

Trupa a luat naștere la Reșița și și-a luat numele după un… efect.


 „Primul nostru recital a avut loc la un chef de firmă, acolo aveam și sala de repetiții. A fost un haos general. Aveam primul concert și nu aveam nici un nume. Până la urmă Radu și Răzvan Pomoja, care era chitaristul nostru din acea vreme, au pus ochii pe o pedală pe care scria Phase Shifter. De aici a venit numele nostru de Phaser, de la pedala aia. Și a rămas cu noi, n-am mai căutat alt nume după”, a povestit Carina Dumitru, solista formației. Odată cu terminarea liceului, tinerii muzicieni s-au mutat la Timișoara, la facultate. După un start în care formația s-a concentrat pe compoziții proprii „mai spre blues“, încet – încet trupa a cotit-o spre cover-uri, la sugestia celor care i-au chemat să susțină primele recitaluri într-un bar din Timișoara.

Primul videoclip oficial al formației, „Pour toi et moi”, a fost lansat la începutul anului 2013, iar în 2017, după ce au lansat câteva melodii care au prins tot mai mult la public, membrii formației Phaser au început o colaborare alături de labelul MediaPro Music.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.