În Timiș ar putea fi construit un parc Legoland. Ce intenții are...

În Timiș ar putea fi construit un parc Legoland. Ce intenții are liderul CJT

1
DISTRIBUIȚI

 

Președintele Consiliului Județean, Alin Nica, a anunțat că anul acesta în Timiș dar vor fi lansate investiții noi, precum un parc tematic de agrement.

Într-o primă etapă, va fi lansat un concurs de soluții, în urma căruia să fie stabilită tematica parcului, a spus liderul administrației timișene la Radio Timișoara.

„În primul rând ne gândim și vom lucra la partea de documentație tehnică pentru un parc tematic de agrement în județul Timiș și în acest sens vom demara concursul de soluții pentru gândirea acestui obiectiv de atracție turistică.


Dăm frâu liber imaginației arhitecților care vor să se implice în designul acestui obiectiv. Poate și o locație care să îmbine distracția cu știința, cu tehnologia. Există astfel de parcuri tematice cum ar fi Futuroscope de la Poitiers, parc tematic Disneyland la Paris sau Legoland”, a declarat Alin Nica la Radio Timișoara.

 

 

1 COMENTARIU

  1. Sunteți lipsit de viziune dacă mizați pe așa ceva dl. Nica și habar nu aveți să valorificați turism în Timiș.

    Trebuie atrase fonduri europene și băgate toate utilitățile în Timișul de deal și munte, domeniu schiabil la Nădrag, să devină Țara Făgetului Bucovina Vestului, bineînțeles pus în valoare lacul Surduc, peșterile, aquapark la Buziaș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.