Vicepreședintele CJ Timiș, Cristian Moș, program flexibil de audiențe

Vicepreședintele CJ Timiș, Cristian Moș, program flexibil de audiențe

0
DISTRIBUIȚI

 

Vicepreședintele administrației județene din partea USR PLUS spune că nu crede în administrația făcută departe de oameni.


Cristian Moș și-a asumat să păstreze un dialog permanent cu timișenii care i-au dat funcția. Acesta este motivul pentru care a stabilit deja programul audiențelor pentru perioada următoare. Orarul va fi unul flexibil.

„Am ales un orar care să sper să vi se potrivească. În fiecare miercuri, înainte sau după programul vostru de la job, vă aștept la Consiliul Judeţean Timiş. Pentru a vă înscrie la audiență vă rog să trimiteți un mail pe adresa: audientacristianmos@cjtimis.ro care să conțină: numele, localitatea de domiciliu, număr de telefon; subiectul pe care doriți să-l abordați (pe scurt) și data și intervalul orar preferat (08:00-10:00 sau 17:00-19:00). În cel mai scurt timp o să primiți un mail de confirmare cu ora exactă a audienței. Audiența o să dureze 30 de minute și vom respecta toate normele de igienă în vigoare. Gânduri bune!”, a transmis, marți, Cristian Moș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.