David Neamțu a lansat un cover nou și pregătește un album cu...

David Neamțu a lansat un cover nou și pregătește un album cu influențe sonore diverse

0
DISTRIBUIȚI

David Neamțu, absolventul Facultățîi de Muzică din Timișoara a lansat un cover nou la piesa „Don’t Start Now”, din repertoriul Dua Lipa și pregătește un material discografic propriu.

„Am ales această piesă fiindcă mi-a mi-a transmis un vibe bun, pozitiv. Am știut că vreau să fac un cover după această piesă pentru că vreau să continui seria de piese contemporane și populare. Dar nu tot timpul piesele contemporane sunt de calitate!“, a spus muzicianul.

Artistul care s-a făcut remarcat în cadrul emisiunii „Românii au talent“ vrea să demonstreze că vioara nu este doar un instrument „cuminte“ și intenționează să lanseze un disc în cadrul căruia se vor regăși mai multe stiluri muzicale.

„Vreau să demonstrez că vioara nu este doar un instrument de orchestră, cuminte care cântă doar ce este scris în partitură.


Vreau să scot în față vioara nonconformistă,  violonistul care poate scoate mai mult din instrument. Din punctul meu de vedere muzica nu are limite așa că nici instrumentul nu are limite, sau cel puțin nu ar trebui să aibă limite. Pregătesc un album propriu, deocamdată am pus bazele, am făcut câteva compoziții și într-adevăr m-am axat nu doar pe un gen muzical, ci pe mai multe genuri muzicale. Ca și genuri, voi adopta: Pop, Dance, Hip-Hop, Trap, Latino (Spanish)“, a explicat David Neamțu.

Artistul născut în 1996, a lansat până acum mai multe piese, unele dintre acestea compozițîi proprii și este colaborator la studioul muzical pus pe roate de binecunoscutul Marius Moga.

„Muzica este un univers fără limite, fiecare gen muzical este frumos în felul său. Așa cum fiecare om este diferit în felul său așa și muzica poate fi la fel. Fiecare persoană decide ce anume îi este benefic sufletului. Aflând-mă în echipa DeMoga, acolo ne lovim de foarte multe genuri muzicale și trebuie ori să compunem o linie ori să interpretăm ceva din piesa respectivă, fiecare fiind pe alt stil. Toate au frumusețea lor, pentru că muzica este de la Dumnezeu. Anul acesta mi-am propus mai puțină vorbărie și mai multă muncă. Din păcate anul ce a trecut a fost unul greu pentru artiști, dar nu ne lăsăm. Vreau să cresc interesul pentru «vioara nonconformist㻓, a mai spus violonistul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.