Curs de formare pentru cei care doresc să devină asistenți maternali profesioniști....

Curs de formare pentru cei care doresc să devină asistenți maternali profesioniști. Cum vă puteți înscrie

0
DISTRIBUIȚI

mama copil

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș, partener al proiectului „TEAM UP: Progres în calitatea îngrijirii alternative a copilului” cofinanțat din Fondul Social European, contiuă campania de recrutare și identificare a persoanelor interesate să exercite profesia de asistent maternal profesionist și organizează un nou curs de formare a acestora, pentru a putea asigura în condiții optime creșterea, îngrijirea și educarea, la domiciliul lor, a copiilor pe care îi primesc în plasament sau încredințare.

Persoanele interesate pot depune o cerere până la sfârșitul lunii martie la sediul DGASPC Timiș, prin poștă sau prin e-mail, la adresele dgaspctm@dgaspctm.ro sau dgaspctm@gmail.com.


Cererile necesare pot fi descărcate de pe site-ul instituției – secțiunea formulare, iar la acestea vor fi anexate următoarele acte: curriculum vitae, copie după actul de identitate (cu domiciliul stabil pe raza județului Timiș), copie după diploma de studii a ultimei școli absolvite, cazier judiciar, o adeverință conform prevederilor art. 23 din Legea 118/2019 și o adeverință medicală din care să rezulte că nu suferă de boli transmisibile, infecto-contagioase sau psihice.

În urma depunerii cererii, angajați ai DGASPC vor efectua o evaluare socială a solicitanților, prin vizite la domiciliu, discuții cu membrii familiei, vecini și prieteni și se va face o evaluare psihologică, după care cei care se califică pentru această profesie vor putea participa la cursurile de formare profesională, în vederea obținerii atestatului de asistent maternal profesionist, document care permite angajarea lor. Cursurile, care vor fi organizate cu respectarea tuturor normelor de siguranță, sunt gratuite și au o durată de minimum 60 de ore.

Mai multe informații pot fi obținute la numerele de telefon 0256.490.281 și 0256.494.030.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.