Ciocnire între un taxi și o Dacia 1300, pe o stradă din...

Ciocnire între un taxi și o Dacia 1300, pe o stradă din Timișoara. Două femei au fost rănite

0
DISTRIBUIȚI

Accident de circulație în această după-amiază, într-o intersecție din Timișoara. Șoferul unei Dacii 1300 nu a respectat semnificația indicatorului „cedează trecerea” la intersecția străzilor Bogdan Petriceicu Hasdeu și Țebea, fiind izbit în plin de un Logan, taximetru, care circula regulamentar.

„Un bărbat în vârstă de 58 de ani a condus un autoturism pe strada Țebea, iar la intersecția cu strada Hasdeu a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar, condus de un bărbat în vârstă de 53 de ani.


Ulterior, autoturismul condus de bărbatul de 58 de ani a fost proiectat într-un alt autoturism care staționa regulamentar. În urma impactului au rezultat două victime, femei în vârstă de 65 și 35 de ani, pasagere în autoturismul care circula regulamentar”, a transmis IPJ Timiș.

Cele două victime au fost preluate de echipajele medicale sosite la fața locului și transportate la spital pentru îngrijiri medicale și pentru investigații amănunțite. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.