Dominic Fritz s-a vaccinat anti-COVID-19, cu serul AstraZeneca. Mesajul primarului pentru timișoreni

Dominic Fritz s-a vaccinat anti-COVID-19, cu serul AstraZeneca. Mesajul primarului pentru timișoreni

1
DISTRIBUIȚI

Printr-o postare pe pagina sa de Facebook, Dominic Fritz i-a anunțat azi pe timișoreni că s-a vaccinat cu Astra Zeneca pentru că este un vaccin sigur și eficace. Primarul a mai transmis că în județul Timiș și în Timișoara sunt mii de locuri libere pentru acest vaccin, astfel cine face azi rezervarea se poate imuniza poimâine, nu există listă de așteptare.

„Vaccinat! Am pus și eu un umăr pentru Timișoara.  Pare netonifiat, dar mușchii mei sunt pe dinăuntru”, a glumit Fritz.

Primarul este îngrijorat că ritmul de înscriere la vaccinare a încetinit și câteva centre nu funcționează la capacitate maximă, pentru că locurile nu sunt ocupate, mai ales fluxurile de vaccinare cu AstraZeneca.

„Este alegerea fiecăruia dacă se vaccinează sau nu.


Dar este evident că doar prin vaccinare masivă și rapidă vom trece peste această pandemie. Iar noi, cei din Timișoara și județul Timiș, avem acum șansa să fim primii care atingem imunizarea de masă și care ne va permite să trăim din nou o viață normală. Medicii și asistentele în centrul în care m-am vaccinat azi, de pe strada Intrarea Doinei, sunt extrem de empatici și nu a fost decât o mică înțepătură. Pune și tu umărul pentru Timișoara! Dacă ești deja vaccinat, vorbește azi cu un prieten sau o rudă și încurajează-i să se înscrie acum https://programare.vaccinare-covid.gov.ro. Dacă ești în vârstă și nu te poți înscrie, te pot ajuta cei de la Direcția de Asistență Socială. Sună la 0356/406.517 și asistenții noștri te vor înscrie pe platformă și te vor și programa”, a mai transmis Dominic Fritz.

Primarul Timișoarei a fost infectat cu coronavirus în luna ianuarie, când a stat două săptămâni în izolare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.