Două victorii în două zile pentru SCM Timişoara pe teren propriu. Medie...

Două victorii în două zile pentru SCM Timişoara pe teren propriu. Medie de 93 de puncte pentru „lei”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Baschet SCM Timişoara – pagina oficială / Facebook

SCM Timişoara a câştigat ambele meciuri disputate în acest weekend în cel de-al doilea turneu din sala „Constantin Jude” disputat în acest sezon de LNB.


„Leii” au câştigat azi în faţa Focşaniului, scor 93-68, după ce baschetbaliştii alb-violeţi s-au impus şi ieri, în faţa grupării din Miercurea Ciuc.

Ieri, timişorenii au înscris tot 93 de puncte, de această dată cu CSM VSKC Miercurea Ciuc, care a pus 76 de puncte pe tabelă.

Astăzi, diferenţa a fost mai clară în faţa celor de la CSM Focşani. 22-17, 25-14, 17-18 şi 29-19, au fost rezultatele pe sferturi înregistrate în partida dominată de SCM Timişoara.

Jimmie Lee Taylor III, de la oaspeţi, a fost cel mai bun marcator al meciului, cu 23 de puncte. Nikola Gajic, cu 19 puncte, a fost coşgheterul „leilor”. Ceilalţi realizatori ai SCM-ului au fost: Komatina 16, Brown 13, Olah 11, Pesakovic 10, Mirkovic 10, Dragoste 8, Mocrţichi 2, Mijajlovic 2 şi Lazar 2.

În urma celor două rezultate pozitive, bănăţenii au urcat pe 6 cu un record de 12 victorii şi 10 eşecuri. Următorul joc al lui SCM Timişoara va fi cu SCMU Craiova pe 29 aprilie în sala Dinamo din Bucureşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.