Exerciții în condiții extreme pentru militarii Brigăzii 18 Cercetare Supraveghere „Decebal” din...

Exerciții în condiții extreme pentru militarii Brigăzii 18 Cercetare Supraveghere „Decebal” din Timișoara FOTO

2
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-437005394">

Membrii Brigăzii 18 Cercetare Supraveghere „Decebal” din Timișoara au desfășurat mai multe exerciții pe teren accidentat, în zone împădurite. La exercițiile care au avut loc ziua și noaptea au participat elicoptere militare.

Reprezentanții MApN anunță că instrucția la Brigada 18 Cercetare Supraveghere „Decebal” se realizează în cooperare cu Escadrila 713 Elicoptere din cadrul Forțelor Aeriene.

Exercițiile militare au fost adaptate condițiilor create de pandemie, au anunțat reprezentanții armatei.

„Instrucția la Brigada 18 Cercetare Supraveghere «Decebal» continuă în condițiile adaptării la mediul actual de infectare cu virusul SARS-COV-2, unitățile de cercetare ale brigăzii continuându-și instruirea în cooperare cu Escadrila 713 Elicoptere din cadrul Forțelor Aeriene. Exercițiile s-au desfășurat în baza unui scenariu tactic în care inserția în dispozitiv a elementelor de cercetare s-a realizat aerian cu ajutorul elicopterelor, iar în raionul misiunii, exercițiile s-au desfășurat atât pe timp de zi cât și pe timp de noapte, militarii executând exerciții tactice în teren muntos împădurit și puternic frământat, care le-a pus la încercare atât rezistența fizică cât și psihică”, au anunțat reprezentanții MApN.

Sursa foto: MApN

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.