Simonis: Dacă Fritz nu convoacă AGA de la Piețe SA săptămâna viitoare,...

Simonis: Dacă Fritz nu convoacă AGA de la Piețe SA săptămâna viitoare, înseamnă că are blat cu Nica

0
DISTRIBUIȚI

Deputatul Alfred Simonis, președintele PSD Timiș, a declarat joi seara, la emisiunea PRESSALERT LIVE, că este la fel de proastă ca la început colaborarea USR-PNL, dar a admis că pe plan local social democrații se înțeleg mai bine cu useriștii.

„Colaborarea pe plan local a fost mai bună, am găsit niște parteneri de dialog pe chestiuni punctuale pentru oraș, indiferent dacă vorbim despre dizolvarea Consiliului de Administrație de la Colterm, unde am votat doar noi, cei de la PSD alături de cei de la USR.


Vorbim despre dizolvarea CA de la Piețe, unde vom vota alături de USR pentru că nu e normal ca un consiliu de administrație să aibă personaje dubioase așa cum se întâmplă acolo, domnul Nasleu este membru în CA de la Piețe. Avem 6 din 7 sau 7 din 7 liberali puși de Nicolae Robu. Vom vota indiferent de partidul cu care vom face majoritate în interesele orașului, așa cum am făcut-o până acum”, a spus Simonis.

În replică, senatorul Nicu Fălcoi de la USR a spus că cei de la PSD își urmăresc interesele.

„Sunt niște locuri unde trebuie intrat mai serios, cum e Colterm, Piețe S.A., STPT, sunt niște găuri negre ale orașului. Primarul, viceprimarul și consilierii noștri vor veni cu propunere de schimbare a CA-urilor și de aducere în poziția de management a unei persoane competente, care să nu fie numită pe criterii politice”, a afirmat Fălcoi.

Alfred Simonis a precizat că PSD a avut reprezentant în CA al Colterm și tot a cerut dizolvarea.

„În privința CA de la Piețe, am mai spus și reiterez acum, așteptăm propunerea de dizolvare. Faptul că Dominic Fritz întârzie. Săptămâna viitoare va avea loc concursul pentru postul de director cu dedicație și așteptăm ca primarul să convoace AGA la Piețe și să dizolvăm Consiliul de Administrație, altfel vom considera că este un nou troc între domnii Nica și Fritz, împărțeala funcțiilor pe criterii politice. Sper și cred că nu se va întâmpla așa, dar rămâne să vedem”, a mai precizat Simonis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.