De ce a cerut un consilier local să fie trimisă Poliția Locală...

De ce a cerut un consilier local să fie trimisă Poliția Locală în Complexul Studențesc

1
DISTRIBUIȚI

complexul studentesc timisoara

Campusul Universitar este „foarte mizerabil” a spus consilierul local Adrian Lulciuc de la PNL în cadrul sesiunii de interpelări ce au avut loc, zilele trecute, la finalul ședinței Consiliului Local Timișoara. Acesta i-a cerut viceprimarului Cosmin Tabără, care are în subordine Poliția Locală, să trimită agenții în zonă.


Ba chiar l-a cerut să îl însoțească în zonă ca să vadă cum stau lucrurile.

„Ne vom deplasa în cursul zilelor următoare în Complex, mă voi duce personal acolo și voi lua legătura cu Poliția Locală. Sigur că i-am atenționat și până acum să aibă în vedere întreaga zonă a orașului Timișoara, să nu facă diferențe, dar cu toate acestea se întâmplă deseori să nu reușească să acopere tot orașul. Dar începând și anul universitar vom accentua vizitele în Complexul Studențesc”, a răspuns viceprimarul liberal Cosmin Tabără.

Edilul a mai precizat că în perioada următoare va fi organizat un concurs pentru postul de director al Poliției Locale, care este ocupat de aproape șase luni de către Dumitru Domășnean, fără concurs, ca director interimar.

„Atribuțiile directorului au fost exercitate momentan de directorul adjunct Dorel Cojan, până la sfârșitul anului vor fi delegate directorului adjunct Dumitru Domășnean. Și acesta este un semnal că în Timișoara lucrurile încep să se schimbe, cred că vom avea o perioadă de tranziție și după asta un nou început””, declara primarul Dominic Fritz în luna noiembrie a anului trecut.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.