Formația Allover are nevoie de voturile melomanilor timișoreni pentru finala concursului DeerMusic

Formația Allover are nevoie de voturile melomanilor timișoreni pentru finala concursului DeerMusic

0
DISTRIBUIȚI

Trupa timișoreană Allover va susține mâine 5 mai de la ora 17 un concert în cadrul emisiunii „Nesemnații”, realizate de Radio Guerrilla, în finala concursului DeerMusic 4.

Cele trei nume câștigătoare ale acestui concurs vor fi anunțate în data de 17 mai și vor beneficia de ore la studio pentru înregistrare, vouchere pentru accesorii muzicale și apariții în cadrul emisiunii menționate.

„Lume, lume, abia așteptăm să vă cântăm, dar avem nevoie și de susținerea voastră prin vot 24 de ore după terminarea concertului. Miercuri, 5 mai, la ora 17 vom cânta live la Radio Guerilla, în cadrul competiției Deer Music, găzduită de Bogdan Șerban și organizată de Radio Guerilla și Jägermeister.


Evenimentul va putea fi urmărit live pe Facebook și pe Youtube, precum și pe radio, bineînțeles. Miiercuri, 5 mai , la ora 18 va începe votul, și va dura 24 de ore. Avem nevoie de fiecare dintre voi! Suntem tare bucuroși să fim parte din acest concurs cu toate aceste trupe fresh și oameni mișto!”, au transmis membrii formației timișorene.

Trupa care anul trecut și-a lansat albumul de debut, „It s Allover” a avut parte de o serie de schimbare de planuri iscate de pandemia globală. Inițial, concertul de lansare al discului ar fi trebuit să se desfășoare în luna aprilie a anului trecut în defunctul club Capcana. Materialul discografic editat de trupa formată din Cătălina Ciortea (chitară bass, backing vocals), Luca Dragu (lead vocals, chitară), David Mihai Popa – DMP (baterie), Bogdan Potra (clape) şi Adam Suma (chitară) a apărut în luna septembrie.

Debutul formației Allovers-a petrecut în luna aprilie a anului 2019 la Timișoara. Trupa a devenit cunoscută sub numele de All Friends Band, cu mai mulți ani în urmă, și a participat la evenimente importante din ţară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.