Ioan Nasleu și ceilalți membri ai Consiliul de Administrație de la Piețe...

Ioan Nasleu și ceilalți membri ai Consiliul de Administrație de la Piețe SA, demiși cu votul unanim al AGA

1
DISTRIBUIȚI

Consilierii locali din Timișoara s-au adunat, astăzi, la adunarea generală a acționarilor de la Piețe SA, unde principalul punct de pe ordinea de zi a fost adoptarea bilanțului pe anul trecut. Societatea care până de curând a fost condusă de Ioan Nasleu a avut pierderi de peste 2,9 milioane lei „în mare parte datorată problemelor provocate de pandemie”.

USR-istul Dan Reșitnec a cerut introducerea pe ordinea de zi revocarea consiliului de administrație, după ce s-a anunțat că Dan Sarmeș și Mihaela Calescu, ambii din PNL, au demisionat.


Consilierul local Pro România, Roxana Iliescu, s-a arătat nemulțumită de faptul că „și de data aceasta avem o agendă paralelă. Una este pe ordinea de zi primită și citim din presă că o să fie cerută demisia CA. Noi o să ne abținem de la vot”. În urma votului, 22 din cei 22 de consilieri care și-au exprimat opținea au fost pentru demiterea celor cinci membri CA care mai erau în funcție – Ioan Nasleu, Luminița Napău, Victor Ștefan, Narcis Bobic și Flaviu Iepan.

Imediat, USR-istul Reșitnec a venit cu propuneri pentru un consiliul de administrație provizoriu, care are mandat de maxim patru luni – Viorel Neacșu, Octavian Miriam, Mirel Pop, Dan Mihai,  Alexandru Stoica, Kiss Alma și Mihai Nastasiu. Această propunere a fost aprobată tot cu 22 de voturi.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.