Liderul interlop Lucian Boncu s-a plâns Curții de Apel Timișoara de tratamentul...

Liderul interlop Lucian Boncu s-a plâns Curții de Apel Timișoara de tratamentul de care are parte din partea polițiștilor UPDATE Decizia instanței

4
DISTRIBUIȚI

Gruparea condusă de liderul interlop Lucian Boncu a avut, astăzi, termen la Curtea de Apel Timișoara unde se judecă apelurile în dosarul traficului de cocaină. La acest termen, instanța a verificat doar legalitatea măsurilor preventive din acest caz, 11 din cei 12 inculpați fiind cercetați în stare de libertate sub control judiciar. Procurorul a cerut să se mențină controlul judiciar pentru a împiedica sustragerea de la judecată sau influențarea bunei desfășurări a procesului.

Cu excepția avocatului lui Remus Banciu, ceilalți apărători au solicitat să le fie revocată măsura preventivă clienților, invocând faptul că de un an și aproape șapte luni au fost supuși unor restricții și acestea nu se mai justifică deoarece inculpații nu mai au ce influența.


”Este cea de a 32 verificare a măsurilor preventive în acest dosar. Nu mai este necesară această măsură deoarece prin apelul Ministerului Public nu s-au mai solicitat probe suplimentare. Faptul că este chemat în fiecare zi pentru a semna la Poliție îi influențează modul de a trăi, nu-i permite să se angajeze. Nu are de gând să fugă deoarece are familie și părinți de care are grijă. Nu avem niciun motiv concret că ar vrea să părăsească teritoriul țării”, a susținut Mihai Pașca, avocatul lui Lucian Boncu.

Liderul interlop, în ultimul său cuvânt, a cerut instanței să-i reducă numărul de zile în care să se prezinte la Poliție, dar președintele de ședință i-a spus să se consulte cu avocatul pentru că este o procedură administrativă pentru solicitarea sa. Același lucru l-a susținut și în fața Tribunalului Timiș, în repetate rânduri, chiar dacă judecătorul nu se poate pronunța pe modul în care Poliția pune în aplicare controlul judiciar impus de instanță.

Mai mulți inculpați au susținut că lasă la aprecierea instanței decizia. Curtea de Apel a rămas în pronunțare, termenul stabilit pentru judecarea dosarului fiind stabilit 7 iunie.

UPDATE Curtea de Apel Timișoara a decis menținerea controlului judiciar pentru toți inculpații până în 15 iulie.

4 COMENTARII

  1. nu are timp sa mearga la politie cand iese de la sala de forta ? ca acolo merge aproape zilnic. si legat de angajare – sa fim seriosi, la droguri nu iti face nimeni carte de munca si nici prezenta nu este fixa pe ore

  2. Ne-am obișnuit ca umflatul asta veșnic sa se plângă și nimic sa nu-i convină. Drogatule nu e după cu vrei tu, este după cum spune legea! Timp sa tragi pe nas ai? Mulțumește-le ca nu te-au luat iar și nu te mai ca*a atâta pe tine, ca pute, inclusiv tu puți jeg de om ce ești. Nici *izdele nu se plâng atât cât te plângi tu. Foarte interesant cum se transforma unii din mafioți in *izde plângăcioase. Îți faci gruparea de ras. Ce angajare? Nu-ți mai merge firma de paza, sau te fura fratele tău înalt ca bradul, ș.a.m.d.
    Recunoaște ca vrei sa fugi la fratele tău Udrea, sa trageți împreuna, sa sculptați in gheata, sa va *uteti in *ur. Aveți voi filmele voastre, ba de mafioți, ba de *izde plangacioase, găsiți voi ceva încât sa ne uimiti, nu ne facem griji.

  3. Problema este chiar tratamentul de care are parte ! Atâta ocazii și atâtea șanse Pt acest traficant de droguri , consumator de droguri , criminal și bătăuș de cacat ! In orice alta țara din lume era deja condamnat definitiv și la pușcărie ! Atâtea amânări și prelungiri și cacaturi ! Voi nu înțelegeți ca omul e drogat mereu și cu fiecare gram creierul lui procesează o alta poveste o alta vrăjeala ! Cum puteți tine pasul când neuronii Realități sunt prăjiți și au rămas cei doar a fanteziei ! Nu aveți o proba … sunt un milion de probe ! Așteptați sa zică el vreodată da sunt vinovat !? Da am greșit ?! Niciodată ! Im capul lui el concurează acum pe vreun post de martir din Sfânta Biblie ! Familie ? Care familie ? Ca tot orașul și probabil sunt sute de interceptări și dovezi cum trimitea poze dezbrăcată cu fiica sa Adela ! Toată lumea le are ! Sau toată lumea o vedea moarta pisata pe ea de beata și drogata pe la Epic in timp ce el era mort cacat pe el in apartament !Tot orașul are sute de mesaje de la el sau de la ea in care cer droguri sau pastile Xanax ! Care familie ? Care întreținere ? Ce întreținere viermele asta ? Deja e mult este exagerat Pt orice cetățean , Pt orice polițist , Pt orice judecator! Este exagerat ! Crede-ți ca mâine dacă îl prindeți sau filmați cum taie gâtul la cineva v- a recunoaște ? Va fii doar din nou o victima ca el a vrut sa își taie porcul și victima reala s- a împiedicat și a căzut , e bineletes ii acorda atunci primul ajutor ! Doar in Timisoara , un oraș atât de frumos e venerat cotețul se pare … un lider interlop de fapt e un vierme infractor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.