SCM Timişoara a învins-o şi pe Steaua, la Oradea. Dragan Petricevic: „Această...

SCM Timişoara a învins-o şi pe Steaua, la Oradea. Dragan Petricevic: „Această partidă nu are o istorie foarte mare”

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Baschet SCM Timişoara – pagina oficială / Facebook

După Dinamo, „Leii din Banat” au trecut şi de CSA Steaua, fără prea mari probleme, SCM Timişoara fiind cotată ca favorită după parcursurile din ultima perioadă ale celor două. A fost 85-68 pentru baschetbaliştii alb-violeţi în primul joc disputat în turneul din Bihor pe acest final de săptămână.

Chiar dacă bucureştenii au câştigat primul sfert: 22-17, a fost o alarmă falsă, căci bănăţenii s-au în următoarele. Al doilea a fost acontat chiar cu un categoric 22-10. Iar după pauză, pentru conformitate, s-a înregistrat 18-11, respectiv 28-25, în ultimul sfert, când lucrurile erau tot mai clare.

Cel mai bun marcator al partidei a fost totuşi un stelist, Titus Nicoară, cu 17 puncte.


Pentru bănăţeni principalul realizator a fost Adam Mirkovic, cu 16 puncte. Ceilalţi marcatori ai SCM-ului au fost: Brown 14 pt., Komatina 12, Mijajlovic 8, Dragoste 8, Gajic 7, Lazar 7, Pesakovic 5, Olah 3, Mocriţchi 3 şi Banciu 2.

Mâine, de la ora 16.45, „leii”, care au adunat acum 14 succese, dau piept, tot în sala din Oradea, cu U-BT Cluj.

„A fost un meci greu de jucat, pentru că din start toată lumea a avut așteptări și o idee clară că există o singură favorită. Trebuie să admitem că Steaua în momentul de față – o spun cu părere de rău – nu este o echipă care poate câștiga meciurile cu ușurință, dar lucrul pe care trebuie să-l știm cu toții este că poate să pună probleme indiferent dacă are un lot restrâns sau nu. Dovadă a fost turneul în care a pierdut la ultima posesie meciul cu Dinamo… Noi nu am înțeles foarte bine acest lucru de la bun început, dar nici nu ne-a trebuit mult timp pentru ca jucătorii să găsească drumul spre victorie, având maturitatea necesară. Am reușit totuși să câștigăm un meci despre care știam că va fi unul dificil.
Sunt foarte mulțumit de această victorie, această partidă nu are o istorie foarte mare.
Cu acest succes ne-am asigurat locul al șaptelea indiferent de rezultatele din celelalte turnee. Consider că este o clasare bună ținând cont de condițiile date, de problemele de efectiv pe care le-am avut pe parcursul sezonului. Am avut un parcurs bun, în care am putut să câștigăm multe meciuri în ciuda accidentărilor apărute în timp”, a declarat antrenorul-manager Dragan Petricevic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.