SCM Timişoara a pierdut la limită cu prima clasată U-BT Cluj în...

SCM Timişoara a pierdut la limită cu prima clasată U-BT Cluj în finalul sezonului regular. „Leii” se pregătesc de play-off

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Baschet SCM Timişoara – pagina oficială / Facebook

SCM Timișoara a fost aproape de o surpriză ieri, în cel de-al doilea meci al weekend-ului în turneul orădean. „Leii din Banat” au fost depăşiţi în ultimele secunde de liderul U-BT Cluj-Napoca, scor 67-66, şi se pregătesc de faza play-off, accesată prin poziţia a 7-a ocupată.

Ardelenii au câştigat primul sfert cu 23-15, dar le-au pierdut pe următoarele două. A fost 17-10, respectiv 23-20 pentru bănăţeni pe aceste segmente ale partidei. Finalul a fost unul palpitant, Nikola Gajic a făcut 66-64 de la „libere”, dar Neal Richards a redus din diferenţă iar Stipanovic a adus victoria căci atât Brown, cât şi Olah nu au mai reuşit apoi să întoarcă jocul în favoarea alb-violeţilor.

Coșgheterul partidei a fost Andrija Stipanovic, cu 27 de puncte, de la U-BT Cluj.


Pentru SCM Timişoara principalul realizator a fost Sherwood Brown, cu 23 puncte. Celelalte puncte ale alb-violeţilor au fost marcate de: Lazar 12 pt., Komatina 7, Pesakovic 6, Gajic 6, Mijajlovic 5, Mirkovic 3, Olah 3, Schipor 1.

„Nu am ce să le reproșez jucătorilor, dar se adună frustrare, pentru că am avut șansa noastră să închidem meciul. Jocul a fost decis la un detaliu. Este factorul uman, greșelile sunt normale. Mă bucur că am avut o asemenea evoluție înainte de play-off, este un semn bun, dar rămâne o mare părere de rău. Niciodată în acest sezon nu am fost atât de dezamăgit ca acum pentru că nu am obținut victoria. În acest moment pentru mine este important să văd cât de gravă este accidentarea lui Adam Mirkovic”, a declarat antrenorul Dragan Petricevic.

Pentru SCM Timişoara urmează partidele din play-off-ul LNB 2020-21. Datele de disputare ale meciurilor din primul tur al play-off-ului sunt 17, 19 și 21 mai (dacă este nevoie de joc decisiv). Primele două dueluri sunt programate pe terenul echipei mai bine clasate, iar eventualul joc decisiv va avea loc în fieful formației mai slab clasate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.