Atelierul cu vise – dans modern și inițiere în arta mixajului...

Atelierul cu vise – dans modern și inițiere în arta mixajului pentru persoanele cu nevoi speciale

0
DISTRIBUIȚI

La sfârșitul săptămânii trecute, în Parcul Iulius Town a avut loc o acțiune inedită care face parte dintr-un program special dedicat reintegrării persoanelor cu dizabilități în societate.

„Atelierul cu Vise“ este un program lansat de Ministerul Tineretului și Sportului care a derulat până acum peste 250 de activități, cuprinzând diverse tipuri de dizabilități locomotorii, sindrom DOWN, autism, venite în sprijinul persoanelor cu dizabilități , care să compenseze pentru o societate care, fără intenție, ii marginalizează, frângându-le aripile și entuziasmul.

Proiectul oferă opțiuni de petrecere a timpului liber, cu caracter cultural sau sportiv, care să asigure echilibrul emoțional și somatic necesar unei vieți armonioase. „Atelierul cu vise“ a fost lansat în colaborare cu Casa de Cultură a Studenților din Timișoara și a inclus activități precum dans modern și inițiere în mixajul muzical. Prima acțiune din această serie de evenimente s-a bucurat de success, iar inițiatorii acesteia intenționează să organizeze periodic asemenea evenimente.

„Atelierul cu Vise, proiectul Ministerului Tineretului si Sportului, a găsit un partener valoros în directorul Casei de Cultură din Timișoara, Vlad Gârboni.


Împreună promovam o imagine echilibrată în mass media, astfel încât egalitatea de șanse pentru persoane cu dizabilități să devină un concept viabil la nivelul mentalului colectiv, prin activitățile derulate de CCS, în proiectarea unei lumi mai bune, în care toți suntem egali“, ne-a declarat Elena Nicolau, managerul proiectului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.