Continuă să scadă rata de infectare cu coronavirus în Timișoara și în...

Continuă să scadă rata de infectare cu coronavirus în Timișoara și în Timiș. Doar patru cazuri din peste 1.600 de teste, în ultimele 24 de ore

0
DISTRIBUIȚI

Prefectura Timiș a anunțat că, în ultimele 24 de ore, în județ au fost confirmate patru cazuri noi de infectare cu virusul SARS-CoV2, care provoacă boala COVID-19, din 1.605 teste efectuate (din care 426 teste rapide). Toate cazurile noi sunt din Timișoara.

Coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori, este în Timiș de 0,13 (față de 0,14 ieri), în timp ce în Timișoara a ajuns la 0,15 (0,17 ieri).


O singură localitate din județ are rata de infectare pe ultimele 14 zile peste 3/1.000 locuitori: Boldur, cu 3,64.

De la debutul campaniei de vaccinare și până în prezent, la nivelul județului Timiș, s-au administrat 367.084 doze vaccin împotriva virusului SARS-CoV2. Din totalul dozelor administrate până în prezent, s-a înregistrat un procent de 0,04 % reacții post-vaccinale, de intensitate scazută spre moderată (145 reacții în total).

În această dimineață, în spitalele din județ erau internate 73 de persoane diagnosticate cu COVID 19, alți 29 pacienți fiind internați la Terapie Intensivă. În ultimele 24 de ore nu a fost raportat niciun deces survenit în urma complicațiilor provocate de coronavirus, ceea ce înseamnă că bilanțul pe Timiș rămâne la 1.286 de morți, de la începutul pandemiei. Este a patra zi consecutivă fără niciun deces legat de COVID 19 raportat în județ.

DSP Timiș a anunțat astăzi că focarul din cadrul Penitenciarului Timișoara, unde în ultima perioadă au fost înregistrate cazuri în rândul deținuților, a fost declarat închis, astfel că în județul Timiș nu mai există niciun focar activ în supraveghere epidemiologică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.